Melarest Melatoniini Extra Vahva mint 30 tabl 1,9 mg

8,10 €
30 päivän alin hinta: 8,10 €
Vertailuhinta: 0.37 €/g

Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat Melarest tabletit nukahtamisajan lyhentämiseen sekä lievittämään aikaeron vaikutuksia.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Suussa hajoava, mintun makuinen melatoniinivalmiste. Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.


Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä.


Pakkauskoko: 30 tabl.


Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti voidaan imeskellä tai niellä.


Ei yhdessä rauhoittavien- tai unilääkkeiden kanssa. Varmista apteekista tai lääkäriltä muiden lääkkeiden yhteensopivuus melatoniinin kanssa. Melatoniini saattaa heikentää veren hyytymistä.


Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei lapsille.


Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), melatoniini, aromi.


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: melatoniini 1,9 mg.


Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko22 g
Brändi Melarest
Markkinoija Verman
SKU 2395374
EAN 6417927102771
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Melarest