Melarest Melatoniini pitkävaikutteinen 90 tabl 1,9 mg

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.23 €/kpl
21,10 €
30 päivän alin hinta: 17,94 €

Pitkävaikutteiset helposti nieltävät Melarest tabletit nukahtamisajan lyhentämiseen sekä lievittämään aikaeron vaikutuksia.

Sertifikaatit

Avainlippu

Melarest Melatoniini Extra Vahva -tabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Ne sopivat sekä satunnaiseen että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Siksi sen käyttö sopii esimerkiksi raskaan iltaliikunnan jälkeen, nuorisolle tai vaihdevuosi-ikäiselle.


Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Melatoniinin on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä.


Pakkauskoko: 90 tabl.


Annostus: 1 pitkävaikutteinen tabletti niellään kokonaisena veden kera, mieluiten tyhjään mahaan. Suositeltava ottoajankohta on 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.


Valmisteen käytöstä lapsilla, raskaana olevilla tai imettävillä tulee keskustella lääkärin tai hoitohenkilökunnan kanssa. 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), melatoniini.


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: 1,9 mg melatoniinia. 

Tuotetiedot
Pakkauskoko90 kpl
Päiväys 20.10.2025
Brändi Melarest
Markkinoija Verman
SKU 2396935
EAN 6417927103112
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Melarest