Melarest Tripla 30 tabl 1,9 mg melatoniini

12,58 € 14,80 €
30 päivän alin hinta: 13,32 €
Vertailuhinta: 0.43 €/g
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

Melarest Triplan kolmivaikutteinen tabletti lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Tuote sisältää vahvasti melatoniinia, minkä lisäksi mukana on tuttuja unta ja rauhoittumista edistäviä aineosia: tuliunikkoa, laventelia, kamomillaa ja humalaa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Melarest Triplan kolmivaikutteinen tabletti lyhentää nukahtamisaikaa, edistää parempaa unta ja auttaa rentoutumaan. Tuote sisältää vahvasti melatoniinia, minkä lisäksi mukana on tuttuja unta ja rauhoittumista edistäviä aineosia: tuliunikkoa, laventelia, kamomillaa ja humalaa. Vaikuttavat aineet ovat pienessä, helposti nieltävässä kaksikerrostabletissa, jossa on sekä nopea- että pitkävaikutteinen kerros. Nopeavaikutteinen kerros auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan sekä saamaan unen päästä kiinni. Pitkävaikutteinen kerros tukee unta pitkään. Melarest Triplan uniikki koostumus on suunniteltu erityisesti sellaisille henkilöille, jotka eivät ole saaneet apua pelkästä melatoniinista sekä heille, jotka tarvitsevat nopeaa että pitkäkestoista tukea nukahtamiseen. Tuote sopii hyvin myös niille ihmisille, jotka kärsivät sekä nukahtamisvaikeuksista että aamuöisistä heräämisistä. Laktoositon, gluteeniton ja liivatteeton. Sopii myös vegaaneille. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tuliunikko ja laventeli edistävät parempaa unta. Kamomilla ja humala auttavat rentoutumaan. Ravintolisä.


Annostelu:

1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Tabletti niellään kokonaisena veden kera.

Sisältö:

1 tabletti sisältää:
Melatoniini 1,9 mg
Tuliunikkouute 70 mg
Laventeliuute 50 mg
Kamomillauute 50 mg
Humalauute 50 mg


Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista tuotteen sopivuus apteekista tai lääkäriltä. Säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna.

Raskaus ja Imetys:

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. 

Ainesosat

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), tuliunikkouute (Eschscholzia californica), laventeliuute (Lavandula officinalis), kamomillauute (Matricaria chamomilla), humalauute (Humulus lupulus), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), stabilointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), värit (rautaoksidit), melatoniini. 

Vegaaninen. Gluteeniton, laktoositon, liivatteeton.

Tuotetiedot

Pakkauskoko29 g
Päiväys 17.10.2025
Brändi Melarest
Markkinoija Verman
SKU 2210755
EAN 6417927106113
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Melarest