Arvio:
88% of 100

Melatoniini Orion 1,9 mg 100 tabl suussa hajoava

21,50 €
30 päivän alin hinta: 16,13 €
Vertailuhinta: 0.38 €/g

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Avainlipputuote ®️

Saatavilla

Arvostelut

4.4
 • Käytössä tarpeen mukaan.

  Hyvä tuote

  Suosittelen
 • Laatua edullisesti

  5

  Suosittelen
 • Näppärä suussa sulava tabletti, ei tarvitse enää illalla nousta hakemaan vesilasia. Otan klo 20 aikaan iltaisin ja unirytmi on tasaantunut. Neutraali maku.

  Suosittelen
 • Nopeasti toimii, ei tokkuraista oloa.

 • Hyvä ja helppo

  Vuorotyöläisen apu. Oikein käytettynä hyvä lääke. Auttaa nukahtamaan ja tasaa unta. Toki kannattaa pitää yllä unirytmiä…

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Avainlipputuote ®️


Annostus per vuorokausi: Aikuisille ½–1 tablettia tarvittaessa (0,95–1,9 mg melatoniinia). Lyhentämään nukahtamisaikaa: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä. Vaikutus saadaan nauttimalla 1 mg melatoniinia.


Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: ½–1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 0,5 mg melatoniinia. Suositeltua annosta ei saa ylittää.


Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista.


Säilytys: Huoneenlämmössä, suojassa valolta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko: 100 tabl.


Ei sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, hiivaa, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Sokeriton (sokeria 0 g).


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), melatoniini.Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko56 g
Päiväys 3.10.2025
Brändi Melatoniini Orion
Markkinoija Orion
SKU 9252273
EAN 6432100030542
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Melatoniini Orion