MELZEN Melatoniini 1,9 mg + B6 mansikka 90 purutabl

Rating:
95% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.17 €/kpl
15,50 €
30 päivän alin hinta: 12,40 €

MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta. Mansikan makuinen purutabletti.

MELZEN-valmisteen suositeltu vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuotteen sisältämä B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään uupumusta.

Sertifikaatit

Avainlippu

MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa.

24/7-yhteiskunnassa monella meistä epätyypilliset työajat, kiire ja stressi ovat lisääntyneet. Sosiaalinen media aiheuttaa tunteen siitä, että koko ajan pitäisi olla läsnä, eikä aikaa rauhoittumiseen jää riittävästi. Nukahtaminen on hidasta ja uuvuttavat ajatukset pyörivät oravanpyörää.

Näiden ongelmien pohjalta syntyi MELZEN. Uusi MELZEN on kehitetty yhdessä suomalaisen apteekkarin kanssa tämän päivän haasteisiin. MELZEN edistää normaaleja psykologisia toimintoja, auttaa vähentämään uupumusta samalla, kun se lyhentää nukahtamisaikaa. 


Miten MELZEN pystyy tähän?


MELZEN sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuote sisältää tärkeänä osana B6-vitamiinia, joka edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään uupumusta. Tabletti otetaan kokonaisena lähellä nukkumaanmenoaikaa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Melatoniinin nukahtamisaikaa lyhentävä edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.


MELZEN on ravintolisä ja siksi helppo apu arkisiin hetkiin, kun nukahtaminen on turhan hidasta. Mikäli ongelmasi on vakava ja pitkittynyt, kannattaa sinun kääntyä lääkärin puoleen.


Hyvää yötä!


Melzen mansikanmakuinen purutabletti on hyvänmakuinen sekä helppokäyttöinen, voit nauttia sen helposti ilman vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Melatoniinin nukahtamisaikaa lyhentävä vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg:n melatoniiniannos lähellä nukkumaanmenoaikaa. Valmiste on vegaaninen, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja sokeriton (sokeria 0 g).

Avainlippu-tuote. Ravintolisä. Sisältää makeutusaineita.

Käyttötarkoitus:

  • Lyhentämään nukahtamisaikaa. 
  • Edistämään normaaleja psykologisia toimintoja. 
  • Vähentämään uupumusta

Annostelu:

Aikuisille 1 purutabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Sisältö:

Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:
Melatoniinia   1,9 mg
B6-vitamiinia  1,4 mg (100 %*)
*päivittäisen saannin vertailuarvosta


Ei suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille. Keskustele lääkärin tai farmaseutin kanssa ennen käytön aloittamista, mikäli sinulla on jokin lääkitys.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Raskaus ja Imetys:

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Säilytys:

Alkuperäispakkauksessa, huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), B6-vitamiini, luontainen mansikka-aromi, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.

Valmiste on vegaaninen, gluteeniton, hiivaton, soijaton, sokeriton (sokeria 0 g).

Tuotetiedot
SKU 2152486
EAN 6429810866028
Brändi Melzen
Markkinoija Solave
Sertifikaatit Avainlippu
Pakkauskoko90 kpl
Tuoteryhmät