Arvio:
100% of 100

Minisun D-Vitamiini 10 mikrog Junior Apina 100 purutabl banaani

10,20 €
30 päivän alin hinta: 10,20 €
Vertailuhinta: 0.13 €/g

Minisun Junior Apina sisältää aurinkoista D3-vitamiinia ja maistuu maukkaalta banaanilta.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hyvän makuinen,ei ole sellainen ällö baanaanin maku. hinta Ok.

Tuotekuvaus

Minisun Junior Apina sisältää aurinkoista D3-vitamiinia ja maistuu maukkaalta banaanilta.D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle ja se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille.


Minisun Junior Apina on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Apina on maukkaan banaanin makuinen ja apinan muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.


Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.


Pakkauskoko: 100 tabl.


Annostus: 1 purutabletti päivässä. 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

D3-vitamiini 10 mikrogrammaa (200 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), kolekalsiferolivalmiste, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen aromi (banaani).Tuotetiedot

Pakkauskoko77 g
Päiväys 28.12.2025
Brändi Minisun
Markkinoija Verman
SKU 2136158
EAN 6417927101262
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Minisun