Lasten vitamiinit ja ravintolisät

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 104

Tilaamasi tuotteet

 1. SiderAL Junior rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 14 mg
  Arvio:
  93%
  42,70 €
 2. Rela Tabs Sitruuna 90 tabl
  Arvio:
  100%
  20,72 € 25,90 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 104

Tilaamasi tuotteet

Lasten vitamiinit ja ravintolisät

Ravintolisät ovat erinomainen tapa täydentää puutteita ruokavaliossa ja eri ravintoaineiden kasvanutta tarvetta. Olo-apteekista voit tilata luotettavat ja laadukkaat ravintolisät sekä vitamiinit myös perheen pienimmille. Tutustu tuotteiden käyttötarkoitukseen sekä ainesosiin, jotta löydät sopivat vitamiini ja ravintolisät koko perheelle. Olo-apteekin verkkokaupassa voit lukea lisää eri tuotteiden annostuksista ja käyttöohjeista, minkä lisäksi löydät ainesosaluettelon tuotteiden tuotesivuilta. 


Tarvittaessa käänny Olo-apteekin asiakaspalvelun puoleen, mikäli sinulla herää kysymyksiä lasten vitamiineihin tai muihin ravintolisiin liittyen. Lasten makuun suunniteltuja vitamiineja ja ravintolisiä löytyy esimerkiksi Minisun, Multivita ja Möller -brändien valikoimista. Lasten ravintolisien ja vitamiinien lisäksi löydät erilaiset ravintolisät tietysti myös aikuisille. 


Kalaöljy

Monella vuosikymmeniä sitten nuoruutensa ja lapsuutensa eläneillä voi olla ikäviä muistoja nestemäisistä kalaöljyistä, joita lapsena saattoi joutua ottamaan. Onneksi nykyään lapsille on olemassa omia kalaöljyvalmisteita, jotka voi ottaa hyvillä mielin ilman pelkoa ällöstä mausta tai ravintolisän koostumuksesta. Lasten kalaöljyt voivat olla esimerkiksi pureskeltavina ja pehmeinä tabletteina. 


Vahvan kalan maun sijaan kalaöljyvalmiste saattaakin sisältää miellyttävän hedelmäisen maun. Monet lasten kalaöljyt onkin makeutettu suomalaisella innovaatiolla, ksylitolilla. Lasten kalaöljyjen tehoa on voitu tehostaa muun muassa D-vitamiinilla. Löydät lasten kalaöljyt täältä. Olo-apteekista saat kalaöljyvalmisteita myös aikuisille.


Monivitamiini

Monivitamiini sisältää nimensä mukaisesti useaa eri vitamiinia yhdessä kätevässä annoksessa. Monivitamiini onkin helppo ratkaisu verrattuna siihen, että nauttisit jokaisen vitamiinin erikseen omana ravintolisänään. Tämän takaa myös monivitamiinien ravintosisältö, jossa on otettu monipuolisesti huomioon erilaisten vitamiinien tarve ja riittävä annostus. 


Lasten monivitamiinit ovat useimmiten pureskeltavassa muodossa, ja kuten muutkin lapsille suunnitellut ravintolisät, niiden hedelmäiset maut sekä värit tekevät niistä miellyttäviä ottaa. Kun lasten monivitamiinit on makeutettu muulla kuin sokerilla, eivät ne ole haitallisia lasten herkille hampaille. Tutustu lasten monivitamiineihin Olo-apteekin verkkokaupassa ja tilaa samalla monivitamiinit myös vanhemmille perheenjäsenille.


D-vitamiini

Riittävä D-vitamiinin saanti on välttämätöntä ihmisen hyvinvoinnille. D-vitamiini, jota syntyy auringonvalossa iholla, minkä lisäksi sitä saadaan myös ravinnosta. Erityisesti Suomen pimeiden ja valottomien talvien vuoksi suomalaisille suositellaan D-vitamiinin ottamista ravintolisänä. Myös lasten voi olla hyvä täydentää ruokavaliosta saatavaa D-vitamiinia ravintolisällä.


Lasten D-vitamiini on usein pureskeltavassa muodossa tai imeskelytablettina, mutta saatavilla on myös esimerkiksi suihkeena nautittavia D-vitamiinivalmisteita. Näihin kuuluvat esimerkiksi kotimaisen Nordic Health -merkin vitamiinit. Tilaa sekä lasten D-vitamiinit että D-vitamiinivalmisteet aikuisille netistä.


Muut vitamiinit ja ravintolisät lapsille

Kalaöljyjen, D-vitamiinin sekä monivitamiinien lisäksi Olo-apteekista voit hankkia lapsille myös monenlaisia muita ravintolisiä. Näihin kuuluvat esimerkiksi hyvänmakuiset maitohappobakteerit. Luotettava ja kotimainen maitohappobakteeri on esimerkiksi Rela Tabs -maitohappobakteeri. Maitohappobakteerien lisäksi tutustu myös lapsille tarkoitettuihin kalsiumia tai vaikkapa C-vitamiinia sisältäviin ravintolisiin.