Minisun D-vitamiini Pehmokonna Junior omena 10 mikrog 120 kpl pureskeltava pehmytpala

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.14 €/kpl
17,00 €
30 päivän alin hinta: 14,45 €

Uusi omenmakuinen Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön.

Uusi omenmakuinen Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Tuote on lapsille mieluinen ja se tuo uuden annostelumahdollisuuden perinteisille D-vitamiinivalmisteille. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


Omenanmakuinen ja kilpikonnanmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.


Annostus: 1 kpl päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille.


Pakkauskoko: 120 kpl


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Vuorokausiannos (1 kpl) sisältää


%*

D3-vitamiinia

10 μg

200*

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.MAKEUTUSAINE (MALTITOLI), VESI, LIIVATE (NAUTA), HAPETTUMISENESTOAINE (ASKORBIINIHAPPO), HAPPAMUUDENSÄÄTÖAINE (SITRUUNAHAPPO), LUONTAINEN AROMI (OMENA), SAFLORI-SPIRULIINAUUTEVALMISTE, D3-VITAMIINI, PINTAKÄSITTELYAINE (KARNAUBAVAHA)Tuotetiedot
Pakkauskoko120 kpl
Päiväys 12.9.2024
Brändi Minisun
Markkinoija Verman
SKU 2146348
EAN 6417927104430
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Minisun