Minisun D-vitamiini Pehmokonna Junior omena 10 mikrog 120 kpl pureskeltava pehmytpala

17,00 €
30 päivän alin hinta: 17,00 €
Vertailuhinta: 0.06 €/g

Uusi omenmakuinen Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Uusi omenmakuinen Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Tuote on lapsille mieluinen ja se tuo uuden annostelumahdollisuuden perinteisille D-vitamiinivalmisteille. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


Omenanmakuinen ja kilpikonnanmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.


Annostus: 1 kpl päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille.


Pakkauskoko: 120 kpl


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Vuorokausiannos (1 kpl) sisältää


%*

D3-vitamiinia

10 μg

200*

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.MAKEUTUSAINE (MALTITOLI), VESI, LIIVATE (NAUTA), HAPETTUMISENESTOAINE (ASKORBIINIHAPPO), HAPPAMUUDENSÄÄTÖAINE (SITRUUNAHAPPO), LUONTAINEN AROMI (OMENA), SAFLORI-SPIRULIINAUUTEVALMISTE, D3-VITAMIINI, PINTAKÄSITTELYAINE (KARNAUBAVAHA)Tuotetiedot

Pakkauskoko295 g
Päiväys 9.3.2025
Brändi Minisun
Markkinoija Verman
SKU 2146348
EAN 6417927104430
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Minisun