Mizon Apple Smoothie Peeling Gel 120 ml

Ei varastossa
Vertailuhinta: 0.16 €/ml
18,90 €
30 päivän alin hinta: 17,00 €

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel -kuorintageeli puhdistaa iholta kuolleet ihosolut ja lian ilman voimakkaita kemikaaleja tai ihoa ärsyttäviä rakeita.

Apple Smoothie -kuorintageeli sisältää hedelmähappoja ja kasviuutteita, jotka kuorivat, puhdistavat ja heleyttävät ihoa.

Hedelmät kaunistavat ja omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Enää eivät hedelmät riitä ainoastaan syötävässä ja juotavassa muodossa, vaan on aika saada niitä myös suoraan iholle! Mizonin Apple Smoothie omenakuorinta lupaa tehdä ihostasi yhtä hehkuvan kuin Prinsessa Ruususella.

– poistaa kuolleen ihosolukon

– puhdistaa ihohuokosia

– ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä

– kirkastaa ja pehmittää ihoa

– parantaa hoitotuotteiden imeytymistä

– parantaa meikin levittyvyyttä.

Kuori kasvojen ihoa hellävaraisella entsyymikuorinnalla 1-3 kertaa viikossa ehkäistäksesi ihohuokosten tukkeutumista ja epäpuhtauksien syntymistä, kirkastaaksesi ja silottaaksesi ihoa, parantaaksesi hoitotuotteiden imeytymistä ja levittääksesi meikin tasaisesti kasvoille.

Mizon Apple Smoothie Peeling gel sisältää:

– Papaija- ja morsiusharson juuriuute syväpuhdistavat ihohuokosia ja poistavat kuolleita ihosoluja tehden ihosta sileämmän.

– Omenauutteen sisältämät luonnolliset hapot tehostavat ihon hellävaraista kuorintaa. Omenasta uutettu tanniinihappo taas auttaa poistamaan iholta aknea ja muita iho-ongelmia aiheuttavia tekijöitä.

– Omena- ja sokeriruokouute rauhoittavat ja jättävät ihon kuorinnan jälkeen kosteutetuksi.

– Sitrusuutteet kirkastavat kasvojen ihoa tehden ihosta terveemmän näköisen.

.

Apple Smoothie Peeling Gel ei sisällä ihoa ärsyttäviä rakeita tai voimakkaita kemikaaleja.  Mieto koostumus ja tuoksu sopivat kaikille ihotyypeille.

Kuorinta-aineessa on hedelmähappojen lisäksi mukana hyvin pienipartikkelista selluloosaa, joka auttaa poistamaan ihohuokosista epäpuhtauksia. Puhdistuksen jälkeen kuivatuille kasvoille hierottaessa kuorintageeli ottaa hellävaraisesti mukaansa kuolleen ihosolukon sekä ylimääräisen rasvan ja lian.
Water, Cellulose, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Alcohol, Pyrus Malus (apple) Fruit Extract, Polysorbate 20, Carbomer, Triethanolamine, Glycolic Acid, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Sclerotium Gum, Carica Papaya(papaya) Fruit Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/leaf Extract, Saccharum Officinarum (sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (lemon) Fruit Extract, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance

Tuotetiedot
SKU 20000055
EAN 8809663752576
Brändi Mizon
Markkinoija Bearel
Pakkauskoko120 ml
Tuoteryhmät