K Beauty

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 123

Tilaamasi tuotteet

 1. Whamisa Toner Deep Rich 155 ml
  Arvio:
  97%
  34,90 € 42,30 €
 2. Whamisa Cleansing Oil 150 ml
  Arvio:
  99%
  27,00 €
 3. Its Skin Kollageeni silmänympärysnaamio 2,5 ml
  Arvio:
  90%
  3,80 €
 4. Its Skin The Fresh mustikkanaamio 21 g
  Arvio:
  92%
  2,70 €
 5. Whamisa Water Cream 50 ml
  Arvio:
  93%
  34,90 €
 6. It'S SKIN The Fresh ruusunaamio 20 g
  2,70 €
 7. Its Skin The Fresh teepuunaamio 18 g
  Arvio:
  100%
  2,70 €
 8. Its Skin The Fresh hunajanaamio 20 g
  2,70 €
 9. It'S Skin The Fresh oliivinaamio 22 g
  Arvio:
  80%
  2,70 €
 10. Its Skin The Fresh aloenaamio 18 g
  Arvio:
  40%
  2,70 €
 11. Whamisa Facial oil deep rich 26 ml
  Arvio:
  100%
  40,30 €
 12. Whamisa Eye Essence 30 ml
  Arvio:
  90%
  39,60 €
 13. Its Skin The Fresh granaattiomenanaamio 20 g
  Arvio:
  100%
  2,70 €
 14. Its Skin The Fresh porkkananaamio 19 g
  2,70 €
 15. Its Skin The Fresh avokadonaamio 21 g
  2,70 €
 16. Whamisa Toner Original 155 ml
  Arvio:
  70%
  42,30 €
 17. Whamisa Kaktus Seerumi 33ml
  Arvio:
  80%
  41,50 €
 18. Whamisa Double rich kasvoemulsio 150 ml
  Arvio:
  100%
  41,90 €
 19. Whamisa Nourishing Cream 50ml
  Arvio:
  100%
  39,60 €
 20. Whamisa Foam Cleansing Cream, vaahtoava puhdistusvoide 200ml
  Arvio:
  100%
  31,90 €
 21. Whamisa Fruits Hydro Gel Mask 33g
  Arvio:
  100%
  8,30 €
 22. Whamisa tasapainottava seerumi 33ml
  Arvio:
  90%
  26,10 €
 23. Its Skin The fresh bambunaamio 19 g
  2,70 €
 24. It'S SKIN Power 10 C-vitamiiniseerumi 30 ml
  20,40 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 123

Tilaamasi tuotteet

Korealainen kosmetiikka on kuuma ihonhoitotrendi

Yksi maailman kuumimmista kosmetiikan ja ihonhoidon trendeistä on rantautunut myös Suomeen. Kyseessä on kaukana Koreassa alkanut K Beauty, joka edustaa korealaisen ihonhoidon ja kosmetiikan parhaimmistoa. Jos et ole vielä tutustunut korealaisen kosmetiikan saloihin ja ottanut sitä osaksi ihonhoitorutiiniasi, nyt on oiva aika aloittaa. 

 

Olo-apteekki tarjoaa parhaiden K Beauty -brändien laadukkaat tuotteet ihosi parhaaksi. Testaa valikoiman kasvonaamiot, -voiteet ja -vedet sekä upeat korealaiset silmänympärysvoiteet ja seerumit. Olo-apteekin valikoimassa on edustettuna parhaimmat korealaiset merkit, kuten Whamisa, It’s Skin ja Mizon, joiden kosmetiikkatuotteet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Jatka lukemista, jos haluat tietää lisää K Beauty -villityksestä sekä korealaisesta ihonhoitorutiinista.

 

Mitä on K Beauty?

Yksi K Beautyn eli korealaisen ihonhoidon tavoitteista on saada aikaan mahdollisimman hohtava, puhdas ja eloisa iho. Korealaisesta ihonhoidosta puhuttaessa törmää usein termiin “glass skin”, joka kuvaa toivottua hohtavaa lopputulosta. Korealaisen kosmetiikan ainesosissa korostuvat usein luonnolliset raaka-aineet. 

 

Yksi esimerkki sertifioitua luonnonkosmetiikkaa valmistavista korealaisista merkeistä on Whamisa. K Beauty -tuotteet ovat tietysti myös peräisin Koreasta, minkä vuoksi niillä on monien keskuudessa eksoottinen ja vieras maine. Ei kuitenkaan kannata vierastaa K Beauty -tuotteita tai korealaista ihonhoitoa.

 

Eräs korealaiselle ihonhoidolle keskeinen osa on asiaankuuluva ihonhoitorutiini. K Beauty -ihonhoitorutiinissa on usein kymmenen vaihetta ja siinä on tarkoituksena levittää iholle huolellisesti eri tuotteet kerroksittain. Ei kuitenkaan ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa toteuttaa K Beauty -ihonhoitorutiini, eikä siinä välttämättä tarvitse olla kymmentä vaihetta. Tässä yhdenlainen korealainen ihonhoitorutiini ja sen kymmenen vaihetta lyhyesti:

 

 1. Ihon puhdistus öljypohjaisella tuotteella
 2. Ihon puhdistus vesipohjaisella tuotteella 
 3. Kuolleen ihon poistaminen iholta
 4. Kasvovesi, joka auttaa palauttamaan ihon pH-arvon ja auttaa muita ihonhoitotuotteita imeytymään paremmin
 5. Essence eli kosteuttava neste
 6. Seerumin tai tehohoitotuotteen levitys iholle
 7. Naamio
 8. Kosteuttava silmänympärysvoide
 9. Kosteusvoiteen levittäminen
 10. Jos teet korealaisen ihonhoitorutiinin aamulla, viimeistele se aurinkovoiteella. Jos teet rutiinin illalla, voit puolestaan käyttää yönaamiota ihonhoidon viimeistelyksi.

 

Voit tietenkin kustomoida tämän ihonhoitorutiinin itsellesi parhaiten sopivaksi ja jättää jonkin vaiheista väliin. Internetistä löydät monipuolisesti tarkempia ohjeita perusteellisen ihonhoitorutiinin tekemiseen K Beautyn tyyliin. Tätä rutiinia ei ole myöskään pakko toistaa päivittäin.

 

Suositut korealaisen kosmetiikan merkit

Koreasta on peräisin lukuisia laadukasta kosmetiikkaa valmistavia merkkejä, joiden tuotteet ovat löytäneet tiensä myös Suomen markkinoille. Tässä kolme suosittua ja Olo-apteekin tarjoamaa merkkiä: Whamisa, It’s Skin ja Mizon.

 

Whamisa

Yksi tunnetuimmista korealaisista kosmetiikkabrändeistä on Whamisa. Tämä ei ole ihme, jos tutustuu tämän korealaisen ihonhoidon ikonin tuotteisiin. Whamisan tuotteista uniikin tekee niiden valmistukseen käytetty, Whamisan patentoitu fermentointimenetelmä, joka parantaa tuotteiden sekä niiden ainesosien imeytymistä tehokkaasti. Yksi Whamisan suosituimpia tuotteita on sen Whamisa Toner Deep Rich -syväkosteuttava kasvovesi. Tutustu Whamisa-tuotteisiin Olo-apteekin verkkokaupassa.

It’s Skin

Toinen erinomainen K Beauty -brändi on It’s Skin sekä sen kangasnaamiot ja vesipohjaiset seerumit. Testaa esimerkiksi kasvojen elastisuutta parantavaa naamiota tai ravinteikasta ja ihoa vahvistavaa seerumia, joka ei jätä ihoasi rasvaiseksi. Olo-apteekista löydät myös lukuisia muita korealaisten merkkien kangasnaamioita, jotka voit ottaa osaksi ihonhoitorutiiniasi.

 

Mizon

Toinen ihoa kosteuttavia maskeja valmistava korealainen merkki on Mizon. Mizon-merkin maskit ja muut tuotteet tunnetaan niiden innovatiivistista ainesosista, kuten etanaseerumista. Säännöllisesti käytettynä etanaseerumi häivyttää ihon juonteita ja parantaa ihon kuntoa. Toinen Mizon-tuotteiden sisältämä erinomainen ainesosa on merikollageeni, joka auttaa kiinteyttämään ihoa.

 

Tilaa korealaisen kosmetiikan parhaat tuotteet Olo-apteekista

Nyt tiedät mitä on korealainen ihonhoito ja miten voit ottaa sen ainutlaatuisen K Beauty -ihonhoitorutiinin osaksi myös omaa arsenaaliasi. Tutustu upeisiin K Beauty -tuotteisiin Olo-apteekin verkkokaupasta, josta löydät myös paljon muuta korealaista kosmetiikkaa, mukaan lukien: