Multi-Tabs Raskaus 120 tabl

30 päivän alin hinta: 18,60 €

Multi-tabs® Raskaus on monivitamiini- ja kivennäisainetabletti, joka on suunniteltu erityisesti raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville naisille.

Arvostelut

5
  • Paljon hyvää oloa pienestä pilleristä

    Olo on parantunut päivä päivältä tämän vitamiinilisän aloittamisen myötä, todella hyvä ja hinta-laatu suhteeltaan täydellinen tuote!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Multi-tabs® Raskaus on monivitamiini- ja kivennäisainetabletti, joka on suunniteltu erityisesti raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville naisille.


Multi-tabs® Raskaus on erityisesti suunniteltu raskaana olevien ja raskautta suunnittelevien naisten tarpeet huomioon ottaen.


Vain 1 tabletti päivässä sisältää 11 välttämätöntä vitamiinia ja 8 kivennäisainetta.

Foolihappo edistää raskauden aikaisten kudosten, kuten istukan, kasvua.

 Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä

 Foolihappo ja rauta auttavat vähentämään väsymystä


Huomioithan, että foolihapon nauttimista suositellaan jo raskauden suunnitteluvaiheessa. Voit siis aloittaa Multi-tabs® Raskaus -tablettien ottamisen heti, kun raskautta aletaan suunnitella.


Huomioi, että Multi-tabs® Raskaus  korvaa muun mahdollisesti päivittäin ottamasi vitamiini- ja kivennäisainetabletin. Voit ottaa Multi-tabs® Raskaus -tabletteja koko raskautesi ajan.

 

Suositeltu päivittäisannos: 1 tabletti päivässä.


Pakkauskoko: 120 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), tärkkelys, nikotiiniamidi, karbonyylirauta, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, sinkkioksidi, liivate (peräisin siasta ja naudasta), paakkuuntumisestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, mangaanisulfaatti, tiamiinimononitraatti, emulgointiaine (glyseroli), väri (titaanidioksidi), sakkaroosi, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, pteroyylimonoglutamaatti, natriumselenaatti, hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo, butyylihydroksitolueeni (BHT)), kaliumjodidi, kromikloridi, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: 

D-vitamiini 10 µg

E-vitamiini 10 mg

K-vitamiini 90 µg

C-vitamiini 65 mg

B1-vitamiini 1,18 mg

B2-vitamiini 1,6 mg

Niasiini 17 mg

B6-vitamiini 1,2 mg

Foolihappo 400 µg

B12-vitamiini 2 µg

Pantoteenihappo 6 mg

Magnesium 90 mg

Rauta 15 mg

Sinkki 9 mg

Mangaani 1,8 mg

Seleeni 55 µg

Kromi 25 µg

Jodi 175 µg

Kupari 1000 µg

Tuotetiedot

Pakkauskoko108 g
Brändi Multi-Tabs
Markkinoija Haleon Finland Oy
SKU 2376846
EAN 5700666028732
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Multi-Tabs