Arvio:
76% of 100

NukkuMatti uniapnea- ja kuorsauskisko

29,90 €
30 päivän alin hinta: 29,90 €
Vertailuhinta: 0.48 €/g

NukkuMatti uniapnea- ja kuorsauskisko on yöksi suuhun asetettava kuorsaus- ja uniapneakisko. Ennen käytön aloitusta se muotoillaan lämmittämällä se pehmeäksi lämpimässä vedessä, jonka jälkeen se asetetaan suuhun yksilöllisen sovituksen aikaansaamiseksi, sovitus- ja käyttöohje on pakkauksessa.

Saatavilla

Arvostelut

3.8
 • Oikein toimiva ja hyvä. Kuorsaus loppui kokonaan kun otin käyttöön.

  Suosittelen
 • Käyttäminen vaatii totuttelua, mutta kuorsaaminen loppui heti.

  Suosittelen
 • Todella hyvä

  Tämä on ollut kyllä loistava löytö. Ennen hain purentakiskot hammaslääkäriltä ja olivat todella kalliit. Nämä eivät kestä yhtä pitkään mutta ovat edulliset hankkia uudet. Ja tässä on vielä uniapnea huomioitu. Käytän tätä yhtä aikaa cpap laitteen kanssa.

  Suosittelen
 • Ok

  Suosittelen
 • Kuorsauskiskon käytön aloittamisen jälkeen unenlaatu on parantunut huomattavasti. Herään paljon virkeämpänä vrt. aiempaan. Kiskot oli helppo muotoilla ohjeen mukaan.

  Suosittelen
 • Yllättävän hyvä

  Olin skeptinen tuotteen suhteen ja minulla aika pienet leuat ja pieni suu, joten ajattelin tämän olevan liian iso, mutta sopii oikein hyvin ja toimii. Kuorsaus loppui siihen.

  Suosittelen
 • Toimii

  Olen montaa eri juttua kokeillut (nukkumisasento, suun teippaus kiinni), jotka eivät auttaneet. Tämä laite ratkaisi ongelman kertaheitolla, tottunut myös pitämään suussa melko nopeasti, aluksi toki hiukan heräilyä ja totuttelua.

  Suosittelen
 • Kuorsaaminen loppui ensimmäisenä yönä. Viikon verran meni totutella nukkumiseen kiskot suussa. Aamuisin herään pirteämpänä kuin ennen kiskojen käyttöä.

  Suosittelen
 • Uniapnea- ja kuorsauskisko

  Kuorsaus veks. Jo kahden perättäisen alkuyön 2,5 - 3 tunnin käytön jälkeen. Kuorsaus väheni 100:sta lukuun 30 mieheni empiirisen arvion mukaan. Viikon tutustelun jälkeen ei ole tullut kipuja. Ehkä vireystila päivisin hieman kohentunut. Kiskon käyttöön otto helppoa. Suosittelen.

  Suosittelen
 • Suosittelen

  Uudistettu versio ja edeltäjäänsä parempi. Pitää alaleuan väkisinkin edempänä, joka vähentää kuorsauksen riskiä.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

NukkuMatti uniapnea- ja kuorsauskisko tuo leukaa ja siten kieltä edemmäs nukkuessa, jolloin ylähengitystie avautuu.

NukkuMatti on EU:n lääkelaitedirektiivin mukainen lääkelaite ja kliinisessä arvioinnissa sen on todettu vähentävän kuorsausta, apneoiden määrää ja päiväväsymystä. Vaikean uniapnean hoitoon vain lääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko62 g
Brändi Nukkumatti
Markkinoija PalMedical
SKU 9505149
EAN 4745010151057
Tuoteryhmät