Nurme Birch Leaf Soap koivunlehtipalasaippua ongelmaiholle 100 g

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.06 €/g
6,20 €

Nurme Birch Leaf Soap on käsin valmistettu koivunlehtisaippua ja sen hellästi pesevä koostumus sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen. 

Nurme Birch Leaf Soap on käsin valmistettu koivunlehtisaippua ja sen hellästi pesevä koostumus sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen. Palasaippua sisältää Viron koivuista kerättyjä lehtiä, jotka hoitavat ihoa ja lievittävät ongelmaihon oireita. Yhdessä eukalyptusöljyn kanssa ne auttavat palauttamaan iholle sen luonnollisen kosteustasapainon ja antavat saippualle raikkaan ja luonnollisen tuoksun. Tuoksunsa puolesta vegaaninen koivunlehtisaippua sopii erityisen hyvin käytettäväksi saunoessa. Pahviin pakattu palasaippua on ekologinen zero waste -valinta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös ongelmaiholle.


Nurmen luonnonmukaiset palasaippuat valmistetaan käsin Virossa. Saippuoiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä saippuat sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Saippuoiden valmistuksessa käytetään kylmämenetelmää, jossa yhdistetään sulatetut rasvat ja voit lipeäseokseen sekä eteerisiin öljyihin ja yrtteihin. Kiinteytyneet ja leikatut saippuat saavat lopuksi levätä kahden kuukauden ajan ennen pakkaamista, jonka aikana niiden pH-arvo tasaantuu ja ne muuttuvat ihoystävällisiksi.


Aktiiviraaka-aineet:

Koivunlehdet: C-vitamiinipitoiset koivunlehdet hoitavat ihoa sekä lievittävät iho-ongelmia. Virolaisista koivuista kerätyt lehdet antavat saippualle raikkaan ja luonnollisen tuoksun.

Eukalyptusöljy: Virkistävän tuoksuinen eukalyptusöljy hoitaa ihoa ja auttaa palauttamaan sen luonnollisen kosteustasapainon. Eukalyptusöljyn antiseptiset ja tulehduksenvastaiset ominaisuudet rauhoittavat ja hoitavat ihoa.


Tuotteen keskimääräinen kesto: noin 3kk


Käyttöohje: Saippua sopii käytettäväksi sekä kasvojen, vartalon että käsien pesuun. Käytä kostutetulle iholle, levitä pyörivin liikkein ja huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä.


Säilytys: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä, suojattuna valolta.


Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.


Pakkauksen kierrätys: Pahvinen ulkopakkaus kierrätetään kartonkikeräykseen.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Nurme Birch Leaf Soap koivunlehtipalasaippua ongelmaiholle 100 g
Arviosi

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Abies Sibirica (Siberian Fir) Needle Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Betula Alba (Birch) Leaf, Limonene*.

* Occurs naturally in essential oils