Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Youth

49,90 €
30 päivän alin hinta: 49,90 €
Vertailuhinta: 6.24 €/m

Youth seerumi on tarkoitettu Sinulle, jonka ihon geneettiset ominaisuudet aiheuttavat sen, että ihosi reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin tavanomaista voimakkaammin. Jokainen meistä altistuu ajan myötä hapettumisreaktiolle, joka näkyy ihossa erilaisin muutoksin. Huomattavimpia ihon muutoksia ovat velttous, hienot juonteet, ryppyjen syveneminen ja kuivuus. Toisaalta niin kutsuttu ulkoinen ikääntyminen on seurausta monien ympäristötekijöiden vaikutuksesta. Näitä ovat esimerkiksi altistuminen ilmansaasteille, vääränlaiset elintavat sekä krooninen altistuminen auringonvalolle.


Tee ensin Puhdas+ Beauty DNA Skin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Puhdas+ BEAUTY DNA on uusi ja innovatiivinen ihonhoitokonsepti joka tarjoaa täsmätuotteita ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin Puhdas+ Beauty DNA Skin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee.


Antioksidantteja käytetään yleisesti paikalliseen käyttöön, ja ne voivat auttaa taistelussa ihon hapettumisreaktiota vastaan. Antioksidanttituotteet ovat tehokkain ase ihonhoidossa. 

Youth seerumi sisältää alppitähtiuutetta (Leontopodium Alpinum Flower) joka on voimakas luonnollinen antioksidantti.


Käyttö: Levitä seerumia muutama tippa aamuin illoin puhtaille kasvoille. Seerumia voit käyttää sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.


Ainesosat

Glycerin, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Tuotetiedot

Pakkauskoko8 m
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000925
EAN 6430077251687
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+