Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Beauty DNA Skin Test ihonhoitotesti

99,00 €
30 päivän alin hinta: 69,00 €
Vertailuhinta: 9.43 €/m

Puhdas+ BEAUTY DNA on uusi ja innovatiivinen ihonhoitokonsepti joka tarjoaa täsmätuotteita ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin DNA Skin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee. 


Testituloksena saat tiedon ihosi perimästä näiltä osa-alueilta:  

1. Ihon elastisuus (joustavuus)
2. Ihon kosteustasapaino
3. Ihon antioksidanttinen kapasiteetti
4. Herkkyys auringonvalolle
5. Hyperpigmentaatio / kasvojen pigmenttiläiskät
6. Ihon turvotus ja roikkuminen

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Helppo testi ja arvokas info kun pääset tietämään oman ihon hyvinvointista. Testin tulosken pohjalla suosittelee just sinulle sopiva seerumi. On sen arvoista kokeilla!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Puhdas+ Beauty DNA -testin avulla saat tietää mitkä ihon ominaisuuksista ovat geneettisiä vahvuuksiasi ja mitkä heikompia osa-alueita. Testin tehtyäsi voit panostaa ihonhoitoon täysin uudella tavalla. Testi ohjaa oikeaan suuntaan ihonhoidon valinnassa ja näin voit konkreettisesti tehdä oikeita valintoja koko loppuelämääsi ajatellen.


Beauty DNA -testipakkaus sisältää tarkat ohjeet ja näytteenottopuikon. Testin voit tehdä helposti kotona. Näyte kerätään poskisolunäytteenä yksinkertaisesti pehme­ällä ja kivuttomalla näytteenottopuikolla posken sisäpinnalta.  


Lähetä näytteesi laboratorioon. Lähetys on valmiiksi maksettu. Näytteesi analysoidaan laboratoriossa Suomessa noudattaen parhaita menetelmiä sekä ehdotonta yksityi­syyttä ja luottamuksellisuutta.


Saat testitulokset 1-2 viikon kuluttua. Testiraporttisi sisältää yksityiskohtaista tietoa geeneistäsi. DNA testin perusteella sinulle valitaan sopiva Beauty DNA -seerumi, joka täyttää juuri sinun ihosi tarpeet! 


Lue lisää, kuinka Puhdas+ Beauty DNA testi mullistaa käsityksen ihonhoidosta.  

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+