Puhdas+ Kollageeni & Glutationi 120 kaps

30 päivän alin hinta: 39,60 €

Hyvinvointia iholle, hiuksille ja kynsille - 5 tehokasta ainesosaa. Puhdas+ Kollageeni & Glutationi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin kalakollageenia ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin muodostumiselle ihon normaalia toimintaa varten. Kapselit sisältävät myös glutationia, joka on jokaisesta solusta löytyvä tripeptidi. Sen määrä elimistössä vähenee ikääntymisen myötä. Valmisteessa on myös biotiinia ja sinkkiä. Biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina.

Arvostelut

4.5
  • Ferrosan

    Vielä ei ole kokemusta tuotteesta

  • hyvää

    tosi hyvää

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Käyttö:

2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. RAVINTOLISÄ.

Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Ainesosaluettelo:

hydrolysoitu kalakollageeni, kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), L-askorbiinihappo, L-Glutationi, sinkkisitraatti, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita.

Tuotetiedot

Pakkauskoko84 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342365
EAN 6430050004781
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+