Puhdas+ Beauty Kollageeni&Glutationi 120 vegekaps

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.19 €/kpl
22,85 €
30 päivän alin hinta: 21,78 €

Hyvintointia iholle, hiuksille ja kynsille! 5 tehokasta ainesosaa, jotka tukevat kauneutta kokonaisvaltaisesti. Ainutlaatuinen yhdistelmä hyvin imeytyvää 1. tyypin kalakollageenia ja C-vitamiinia, glutationia, biotiinia ja sinkkiä. 

Puhdas+ Kollageeni & Glutationi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin kalakollageenia ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin muodostumiselle ihon normaalia toimintaa varten. Kapselit sisältävät myös glutationia, joka on jokaisesta solusta löytyvä tripeptidi. Sen määrä elimistössä vähenee ikääntymisen myötä. Valmisteessa on myös biotiinia ja sinkkiä. Biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri- ja pintakäsittelyaineita.

Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: hydrolysoitu kalakollageeni, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), L-askorbiinihappo, L-Glutationi, sinkkisitraatti, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, tai makeutusaineita.


Ravintosisältö/ Näringsinnehåll           2 kapselia / 2 kasplar

Kalakollageeni/fiskkollagen

500 mg

Glutationi/glutation

   50 mg

C-vitamiini/ C -vitamin

   60 mg (*75%)

Sinkki/zink

   7,5 mg (*75%)

Biotiini/biotin

200 µg (*400%)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / * % av referensvärdet för det dagliga intaget.

Valmistettu Suomessa. Raaka-aineet eivät ole peräisin Suomesta. /

Tuotetiedot
SKU 20000694
EAN 6430050004781
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
Pakkauskoko120 kpl
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+