Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Beauty Oil Moisturising Rosehip Oil 50 ml

12,01 €
30 päivän alin hinta: 12,01 €
Vertailuhinta: 0.10 €/g

Ruusunmarjaöljy sopii erityisesti herkkäihoisille rauhoittavan, kosteuttavan ja pehmentävän vaikutuksensa ansiosta. Se sisältää paljon iholle hyödyllisiä omega-rasvahappoja ja lisää ihon elastisuutta.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hyvä kasvoöljy etenkin talvi-iholle

    Minulla on erittäin herkkä iho, ja tämä sopii minulle täydellisesti. Ei ärsytä ihoa, ja jättää ihon kuulaaksi. Itse käytän öljyä iltaisin puhdistuksen ja normaalin voiteen levityksen jälkeen. Vain pieni määrä riittää ja öljy imeytyy melko nopeasti, joten ei tarvitse pelätä, että tyyny tahraantuu.

    Suosittelen
  • Ei liian öljyinen. Rauhoittanut ja tasoittanut ihon sävyä.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Kotimainen Puhdas+ Beauty Oil -kauneusöljyjen tuotesarja tarjoaa aivan uudenlaisen tavan hoitaa ihoa ja kauneutta tehokkaasti ja välittömin vaikutuksin. Kauneusöljyt pohjautuvat suomalaisiin supermarjoihin, kuten esimerkiksi tyrnimarja, puolukka ja mustaherukka.

Öljyt ovat tärkeitä ihonhoidossa, koska monet kosmetiikassa käytettävät ainesosat poistavat iholta kaiken öljyn tehden ihosta kuivan, elottoman ja värittömän. Puhdas+ Beauty Oil -tuotesarjaan kuuluu seitsemän erilaista ja uniikkia kauneusöljyä, joista voit valita omalle ihollesi ja sen tarpeisiin sopivia tuotteita.

Kaikki öljyt on valmistettu Suomessa kotimaisista puhtaista raaka-aineista ja ovat lisäaineettomia.

Ainesosat

Ainesosaluettelo:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Rosa Rubiginosa (Rosehip) Seed Oil*, Tocopherol. *Luomua

Tuotetiedot

Pakkauskoko122 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 334444
EAN 6430050002558
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+