Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Glysine 100 % 200 g

7,25 €
30 päivän alin hinta: 7,25 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Puhdas+ Glysiini on  puhdas ravintolisä ilman lisäaineita. Glysiini on yksi kollageenin tärkeimmistä rakenneosista.  Glysiinin on osoitettu neutralisoivan mahan liiallista happamuutta. Glysiini on myös yksi glutationin kolmesta rakenneosasta mikä taas auttaa maksaa mm. kemikaalien ja vanhojen hormonien poistamisessa sekä laadukkaan unen tukemiseen magnesiumin kuljetinaineena.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Aivan mahtava tuote ottaa iltaisin sokerin kaltaisena mausteena iltapalan yhteydessä. Balansoi hyvin metioniin määrää ruokavaliossa. Suosittelen vahvasti!

    Suosittelen
  • Hyvä tuote!

    Puhdas+ glysiini on hyvä tuote. Alunperin aloin käyttämään unenlaadun parantamiseen jossa toimii kuin junan vessa. Treenaavalle suurempi annostus nostaa myös testosteronitasoja terveellä ihmisellä. Vahva suositus!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Glysiini on ei-välttämätön aminohappo, sillä keho pystyy tuottamaan sitä myös itse.

Eniten glysiiniä kuitenkin käytetään laadukkaan unen tukemiseen magnesiumin kuljetinaineena. Monet magnesiumglysinaatti-muotoiset magnesiumlisät markkinoidaan unimagnesiumeina juuri glysiinin vaikutuksista johtuen. Glyysinin uneen vaikuttavat ominaisuudet saattavat liittyä sen kehon lämpötilaa laskevaan vaikutukseen sekä seratoniinin muodostumisen lisääntymiseen.


Annostus: Aikuisille 0,5 teelusikallista (3g) vuorokaudessa


Pakkauskoko: 200g


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Aineosat : Glysiini.

Ravintosisältö/Näringsinnehål per 0,5 tl/ts: Glysiini/ glysin 3 g

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+