Puhdas+ hyaluronihapposeerumi, mustikka 30ml

Rating:
100% of 100
Ei varastossa
Vertailuhinta: 0.62 €/ml
18,55 €
30 päivän alin hinta: 18,55 €

Kolmitehoinen tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi joka sisältää kolmea erityyppistä hyaluronihappomolekyyliä tehokkaan kolmoisvaikutuksen aikaansaamiseksi iholle. Tehoaineena mustikka.

Kotimainen Puhdas +Hyalyronihapposeerumi 30ml Mustikka – häivyttää välittömästi ihon pintakerroksen juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti, pitäen ihon hehkuvana koko päivän!

Syksyn myötä lämmittyslaitteet ja talven pakkaset kuivattavat helposti ihoa. Puhdas+ Hyalyronihapposeerumi on kolmivaikutteinen eli siinä on käytetty kolmea eri hyalyronihappomolekyyliä. Hyaluronihappo on ihon pintakerroksen tehokosteuttaja ja se imeytyy myös ihon syvempiin kerroksiin pitäen ihon terveenä ja nuorekkaana.

Hyaluronihappo on on yksi kliinisesti tutkituimpia raaka-aineita ihon ikääntymistä vastaan. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on kollageenin tavoin elpyvä ”kehonvara”, sillä niiden molempien syntyminen elimistössä vähenee vuosi vuodelta.


Seerumin toisena tehoaineena on Mustikka, mikä on
 vahva antioksidantti joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeitä ja saasteita vastaan.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+