Puhdas+ Mineral Stone deodorant 120 g

Arvio:
80% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.06 €/g
7,35 €
30 päivän alin hinta: 7,15 €

Puhdas+ Mineral Stone Deodorant on moderni ja ekologinen valinta tuoksuja vastaan.

Puhdas+ Mineral Stone Deodorant on moderni ja ekologinen valinta tuoksuja vastaan. Tuote sopii herkälle iholle ja se antaa pitkäaikaisen raikkauden. Tuote on hajusteeton, alkoholiton, väriaineeton ja säilöntäaineeton mineraalikivi ja se ei sisällä alumiinikloridin suoloja. Tuote on miellyttävä käyttää eikä tahraa vaatteita.


Mineraalikivestä irtoaa veden mukana täysin huomaamaton suolapinta ihollesi. Iholla vaikuttavat luonnonsuolat ja niiden hapan PH-arvo estävät tehokkaasti hajubakteerien kasvun ja epämiellyttävää hienhajua ei synny. Mineraalikivi ei muuta ihon PH-arvoa eikä vähennä luonnollista eritystä. Tunnet olosi luonnollisen raikkaaksi 24h.


Tavalliset deodorantit ja antiperspirantit sisältävät paljon erilaisia kemikaaleja ja alumiiniyhdisteitä, jotka tukkivat hikitiehyitä ja estävät kehon normaalia aineenvaihduntaa. Mineraalikivideodorantti on ekologinen vaihtoehto keinotekoisesti valmistetuille tuotteille. Tuotteen ainoana vaikuttavana aineena on potassium alum, joka on 100 % luonnollinen mineraalikivi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Potassium alum.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko120 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 334636
EAN 6430050002657
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+