Puhdas+ Mineral Stone deodorant 120 g

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.07 €/g
7,98 € 11,40 €

Puhdas+ Mineral Stone Deodorant on moderni ja ekologinen valinta tuoksuja vastaan.

Puhdas+ Mineral Stone Deodorant on moderni ja ekologinen valinta tuoksuja vastaan. Tuote sopii herkälle iholle ja se antaa pitkäaikaisen raikkauden. Tuote on hajusteeton, alkoholiton, väriaineeton ja säilöntäaineeton mineraalikivi ja se ei sisällä alumiinikloridin suoloja. Tuote on miellyttävä käyttää eikä tahraa vaatteita.


Mineraalikivestä irtoaa veden mukana täysin huomaamaton suolapinta ihollesi. Iholla vaikuttavat luonnonsuolat ja niiden hapan PH-arvo estävät tehokkaasti hajubakteerien kasvun ja epämiellyttävää hienhajua ei synny. Mineraalikivi ei muuta ihon PH-arvoa eikä vähennä luonnollista eritystä. Tunnet olosi luonnollisen raikkaaksi 24h.


Tavalliset deodorantit ja antiperspirantit sisältävät paljon erilaisia kemikaaleja ja alumiiniyhdisteitä, jotka tukkivat hikitiehyitä ja estävät kehon normaalia aineenvaihduntaa. Mineraalikivideodorantti on ekologinen vaihtoehto keinotekoisesti valmistetuille tuotteille. Tuotteen ainoana vaikuttavana aineena on potassium alum, joka on 100 % luonnollinen mineraalikivi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Puhdas+ Mineral Stone deodorant 120 g
Arviosi

Potassium alum.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 334636
EAN 6430050002657
Markkinoija New Organics
Brändi Puhdas+
Pakkauskoko 120 g
Kategoriat