Puhdas+ Niacinamide 10% Serum 30 ml

30,91 € 45,40 €
30 päivän alin hinta: 30,91 €
Vertailuhinta: 1.03 €/ml
Tarjous voimassa 2.6.2024 asti

Niasiiniamidi, tunnettu myös nimellä B3-vitamiini, on noussut kosmetiikan suosikkiaineeksi sen monipuolisten etujen ansiosta.


Niasiiniamidi mm. auttaa säätelemään öljyntuotantoa ja parantaa ihon elastisuutta, mikä pienentää ihohuokosia.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Niasiiniamidi tunnetaan sen tulehdusta ehkäisevistä vaikutuksista, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan herkkäihoisille tai ärtyneelle iholle. Se auttaa rauhoittamaan punoitusta ja ärtynyttä ihoa sekä vähentämään tulehdusta.


Niasiiniamidi on osoittanut kykynsä estää pigmentin muodostumista ihossa, johtaen tasaisempaan ihonsävyyn ja tummien läiskien näkyvyyden vähenemiseen.


Niasiiniamidi stimuloi kollageenin tuotantoa, proteiinia, joka on olennainen ihon kimmoisuuden ylläpitämiseksi. Iän myötä kollageenin tuotanto luonnollisesti vähenee, mikä johtaa hienojen juonteiden ja ryppyjen muodostumiseen. Niasiiniamidi auttaa lieventämään näitä ikääntymisen merkkejä.


Valitsenko pitoisuuden 5 % vai 10 %?


Niasiiniamidi seerumi 5 % sopii:

Herkälle iholle: 5 % pitoisuus on yleensä hellävaraisempi vaihtoehto ja sopii hyvin herkälle iholle ilman suurta ärsytysriskiä.

Aloittelijoille: Jos et ole aikaisemmin käyttänyt niasiiniamidia sisältäviä tuotteita, 5 % seerumi on hyvä valinta aloittaaksesi.

Ihon tasoittamiseen: Se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pieniä epätasaisuuksia.


Niasiiniamidi seerumi 10 % sopii:

Rasvaiselle iholle: 10 % pitoisuus auttaa hallitsemaan liiallista talineritystä

Iholle, joka tarvitsee voimakkaampaa vaikutusta: Jos olet jo kokenut niasiiniamidin käyttäjä ja etsit voimakkaampaa ihonhoitotuotetta, 10 % seerumi voi olla tehokkaampi vaihtoehto.

Ikääntyvälle iholle: Korkeampi pitoisuus auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä parantamaan ihon kimmoisuutta.


Käyttöohje:

Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin.   

Ainesosat

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco Caprylate/Caprate, Dodecane, Glycine Soja Seed Extract, Parfum, Xanthan Gum, Citrullus Lanatus Seed Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Potassium Sorbate, Phytic Acid

Tuotetiedot

Pakkauskoko30 ml
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20001469
EAN 6430077254220
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+