Arvio:
80% of 100

Puhdas+ Rejuvenating Niacinamide Serum 5% 30 ml

38,70 €
30 päivän alin hinta: 38,70 €
Vertailuhinta: 0.32 €/g

Niasiiniamidi, tunnettu myös nimellä B3-vitamiini, on noussut kosmetiikan suosikkiaineeksi sen monipuolisten etujen ansiosta. Niasiiniamidi tunnetaan sen tulehdusta ehkäisevistä vaikutuksista, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan herkkäihoisille tai ärtyneelle iholle. Se auttaa rauhoittamaan punoitusta ja ärtynyttä ihoa sekä vähentämään tulehdusta. Niasiiniamidi on osoittanut kykynsä estää pigmentin muodostumista ihossa, johtaen tasaisempaan ihonsävyyn ja tummien läiskien näkyvyyden vähenemiseen. Niasiiniamidi stimuloi kollageenin tuotantoa, proteiinia, joka on olennainen ihon kimmoisuuden ylläpitämiseksi. Iän myötä kollageenin tuotanto luonnollisesti vähenee, mikä johtaa hienojen juonteiden ja ryppyjen muodostumiseen. Niasiiniamidi auttaa lieventämään näitä ikääntymisen merkkejä. Niasiiniamidi auttaa säätelemään öljyntuotantoa ja parantaa ihon elastisuutta, mikä pienentää ihohuokosia.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Vaikuttaa hyvältä iholla, imeytyy hyvin

Tuotekuvaus

Auttaa rauhoittamaan punoitusta ja ärtynyttä ihoa sekä vähentämään tulehdusta.
Estää pigmentin muodostumista ihossa, johtaen tasaisempaan ihonsävyyn ja tummien läiskien näkyvyyden vähenemiseen.
Stimuloi kollageenin tuotantoa, proteiinia, joka on olennainen ihon kimmoisuuden ylläpitämiseksi. Iän myötä kollageenin tuotanto luonnollisesti vähenee, mikä johtaa hienojen juonteiden ja ryppyjen muodostumiseen. Niasiiniamidi auttaa lieventämään näitä ikääntymisen merkkejä.
Auttaa säätelemään öljyntuotantoa ja parantaa ihon elastisuutta, mikä pienentää ihohuokosia.

Käyttö:

Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin.

Sisältö:

Niasiiniamidi, tunnettu myös nimellä B3-vitamiini, on noussut kosmetiikan suosikkiaineeksi sen monipuolisten etujen ansiosta.

Huomioitavaa:

Niasiiniamidi seerumi 5 % sopii:

Herkälle iholle: 5 % pitoisuus on yleensä hellävaraisempi vaihtoehto ja sopii hyvin herkälle iholle ilman suurta ärsytysriskiä.
Aloittelijoille: Jos et ole aikaisemmin käyttänyt niasiiniamidia sisältäviä tuotteita, 5 % seerumi on hyvä valinta aloittaaksesi.
Ihon tasoittamiseen: Se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pieniä epätasaisuuksia.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Niacinamide, Dicaprylyl Carbonate,Caprylic/Capric Triglyceride, Coco Caprylate/Caprate, Dodecane, Glycine Soja Seed Extract, Parfum, Xanthan Gum, Citrullus,Lanatus Seed Oil, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Potassium Sorbate, Phytic Acid

Tuotetiedot

Pakkauskoko122 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 343144
EAN 6430077254206
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+