Puhdas+ Unijauhe 90 g

Arvio:
86% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.21 €/g
18,60 €
30 päivän alin hinta: 18,60 €

Nopeavaikutteinen unijauhe voi auttaa sinua nukahtamaan nopeasti ja parantaa unesi laatua koko yön ajan.


HUOM! Päiväys 2.11.2023

Puhdas+ Unijauhe sisältää 4 tehokasta ja mahdollisimman luonnollista uneen vaikuttavaa ainetta; kamomillaa, inositolia, glysiiniä ja melatoniinia.

Valmiste sisältää ainoastaan 1mg melatoniinia, koska tavoitteena on se että elimistö pystyisi itse tuottamaan melatoniinia eikä sitä anneta keholle valtavia määriä keinotekoisesti.

Kamomilla tunnetaan perinteisesti uniteenä, jonka teho perustuu sen rauhoittavaan ja rentouttavaan vaikutukseen. Kamomillaa on käytetty vuosisatoja rohdoskasvina niin kuivattuna, teenä kuin uuttenakin. Kamomillan tehoaine on sen sisältämä eteerinen öljy, josta on löydetty yli 120 kemiallista ainesosaa, kuten kamatsuleenia ja bisabolia. Kamomilla sisältää myös antioksidantteina toimivia flavonoideja.

Glysiini aminohappo toimii valmisteessa kehon lämpötilaa laskevasti ja hermostoa rauhoittavasti. Glysiinillä saattaa olla myös vähentävä vaikutus liiallisiin vatsahappoihin.

Inositoli kuuluu B-ryhmän vitamiineihin ja sen tavoitteena on myös hermostoa rauhoittava vaikutus. Inositoli suurina annoksina saattaa vaikuttaa merkittävästi nähtyjen ja koettujen unien vahvuuteen. Inostitoli osallistuu useisiin kehon prosesseihin jossa sitä tarvitaan erityisesti hermostossa, aivoissa,munuaisissa sekä solujen viestinvälityksessä.

Nauti ihanan kamomillan tuoksuinen ja makuinen juoma hetki ennen nukkumaanmenoa.

Annostus: Aikuisille 1 mittalusikallinen (3 ml) vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä.

Pakkauskoko: 90g

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Ei lasten ulottuville. Ainesosat: glysiini, inositoli, kamomilla (Matricaria recutita), melatoniini.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolisä.

RAVINTOSISÄLTÖ 1 mittalusikallinen (3 ml)

NÄRINGSINNEHÅLL 1 måttsked (3 ml)
Kamomilla/kamomill 350 mg
Melatoniini/melatonin 1 mg
Inositoli/inositol 600 mg
Glysiini/glysin 1000 mg

Ainesosat: glysiini, inositoli, kamomilla (Matricaria recutita), melatoniini.
Tuotetiedot
Pakkauskoko90 g
Päiväys 1.8.2024
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 340540
EAN 6430050009007
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+