Arvio:
87% of 100

Puhdas+ Unijauhe 90 g

9,89 €
30 päivän alin hinta: 9,89 €
Vertailuhinta: 0.08 €/g

Nopeavaikutteinen unijauhe voi auttaa sinua nukahtamaan nopeasti ja parantaa unesi laatua koko yön ajan.


HUOM! Päiväys 2.11.2023

Saatavilla

Arvostelut

4.4
 • Toimiva tuote. Tämän avulla nukun aina hyvin.

  Suosittelen
 • Toimiva tuote

  Tätä unijauhetta on tullut käytettyä jo pidemmän aikaa. Aina ostan uuden loppuneen tilalle. Toimii minulla paremmin kuin pelkkä melatoniini.

  Suosittelen
 • Toimii!

  Suosittelen
 • Erinomainen tuote

  Tehokas ja toimiva.

  Suosittelen
 • Puhdas± Unijauhe

  Ainoa minulle toimiva. Alussa yöteen kanssa. Nyt auttaa unijauhe ilman uniteetäkin. Tosin yhdessä ilta/yöteen kanssa pysyy rutiinit auttamassa unen tuloa. Uni tulee nopeasti ja kestää 6-7 tuntia. Entinen yökukkuja ja unta pätkissä 1,5-3-4,5 tuntia. Nyt nauttii päivistäkin. Suosittelen lämpimästi.

  Suosittelen
 • Unijauhe

  Puhdas+ Unijauhe on parasta pitkään aikaan. Yhdessä iltateen rauhoittavien rutiinien kanssa uni tulee minuuteissa. Ei enää tuntien odottelua milloin Nukkumatti saapuu.

 • Loistava tuote, alkuun maku ei ollut paras mahdollinen, mutta siihen tottui. Sain jätettyä muut tuotteet unen saamiseksi pois kun käytän tätä.

  Suosittelen
 • Hyväksi havaittu ainakin näin alkuun

  Ihme kyllä toimii mutta kummalliset unet mukana öisissä ihme seikkailuissa…tuote nopeavaikutteinen hyvä suositukseni

  Suosittelen
 • Vain 4 tähteä siksi kun iltateenä käytettynä sakkautuu. Mutta tehoaa.

  Suosittelen
 • Uni tulee kyllä nopeasti tällä, mutta sivuvaikutuksena on painajaiset sekä herään 4/5 aikaan, eli ei auta oikein nukkumiseen. En ole käyttänyt muita melatoniini tuotteita, joten voi olla ettei melatoniini itsessään sovi.

Tuotekuvaus

Puhdas+ Unijauhe sisältää 4 tehokasta ja mahdollisimman luonnollista uneen vaikuttavaa ainetta; kamomillaa, inositolia, glysiiniä ja melatoniinia.

Valmiste sisältää ainoastaan 1mg melatoniinia, koska tavoitteena on se että elimistö pystyisi itse tuottamaan melatoniinia eikä sitä anneta keholle valtavia määriä keinotekoisesti.

Kamomilla tunnetaan perinteisesti uniteenä, jonka teho perustuu sen rauhoittavaan ja rentouttavaan vaikutukseen. Kamomillaa on käytetty vuosisatoja rohdoskasvina niin kuivattuna, teenä kuin uuttenakin. Kamomillan tehoaine on sen sisältämä eteerinen öljy, josta on löydetty yli 120 kemiallista ainesosaa, kuten kamatsuleenia ja bisabolia. Kamomilla sisältää myös antioksidantteina toimivia flavonoideja.

Glysiini aminohappo toimii valmisteessa kehon lämpötilaa laskevasti ja hermostoa rauhoittavasti. Glysiinillä saattaa olla myös vähentävä vaikutus liiallisiin vatsahappoihin.

Inositoli kuuluu B-ryhmän vitamiineihin ja sen tavoitteena on myös hermostoa rauhoittava vaikutus. Inositoli suurina annoksina saattaa vaikuttaa merkittävästi nähtyjen ja koettujen unien vahvuuteen. Inostitoli osallistuu useisiin kehon prosesseihin jossa sitä tarvitaan erityisesti hermostossa, aivoissa,munuaisissa sekä solujen viestinvälityksessä.

Nauti ihanan kamomillan tuoksuinen ja makuinen juoma hetki ennen nukkumaanmenoa.

Annostus: Aikuisille 1 mittalusikallinen (3 ml) vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä.

Pakkauskoko: 90g

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Ei lasten ulottuville. Ainesosat: glysiini, inositoli, kamomilla (Matricaria recutita), melatoniini.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolisä.

RAVINTOSISÄLTÖ 1 mittalusikallinen (3 ml)

NÄRINGSINNEHÅLL 1 måttsked (3 ml)
Kamomilla/kamomill 350 mg
Melatoniini/melatonin 1 mg
Inositoli/inositol 600 mg
Glysiini/glysin 1000 mg

Ainesosat: glysiini, inositoli, kamomilla (Matricaria recutita), melatoniini.

Tuotetiedot

Pakkauskoko122 g
Päiväys 11.9.2024
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 340540
EAN 6430050009007
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+