Rapid White Direct White Toothpaste 75 ml hammastahna

Tuote on poistunut myynnistä

Valkaiseva hammastahna uudella optisella valkaisuteknologialla. Vaikutus näkyy heti ja hampaat on noin 1,5 astetta valkoisemmat harjauksen jälkeen.Lyhyt tuotekuvaus:
Valkaiseva hammastahna uudella optisella valkaisuteknologialla. Vaikutus näkyy heti ja hampaat on noin 1,5 astetta valkoisemmat harjauksen jälkeen. Optinen vaikutus on lyhytaikainen ja kestoon vaikuttaa nautitut ruoat ja juomat.

Käyttötarkoitus:
Auttaa poistamaan tummentumia. Estää plakin ja hammaskiven muodostumisen Fluori (1000 ppm) Auttaa vahvistamaan ja remineralisoimaan hammaskiillettä ja suojamaan hampaita reikiintymiseltä. Valkaiseva aine titaanioksidia. Raikas mintun maku.

Annostelu:
Harjaa hampaita vähintään kahden minuutin ajan mieluiten jokaisen aterian jälkeen tai vähintään kaksi kertaa päivässä tai hammaslääkärin suosituksen mukaan. Päivittäiseen käyttöön.

Ainesosaluettelo:
Glycerin, hydrated silica, aqua, sorbitol, pentasodium triphosphate, PVP, titanium dioxide, cellulose gum, mentha piperita (peppermint) oil, cocamidopropyl betaine, sodium monofluorophosphate (1000ppm F), sodium lauryl sulfate, potassium sorbate, sorbic acid, potassium acesulfame, sucralose, sodium hydroxide, cinnamal, eugenol. Koostumus saattaa muuttua. Tarkista lopullinen ainesosalista tuotepakkauksesta.

Koko:
75ml

Huomioitavaa:
Vain aikuisten käyttöö. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.
Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Rapid White Direct White Toothpaste 75 ml hammastahna
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 2403327
EAN 4045612002956
Brändi Rapid White
Markkinoija Tamro
Pakkauskoko75 ml
Tuoteryhmät