Scholl jäädyttävä syylänpoistaja 80 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.28 €/ml
Tarjous voimassa 1.10.2023 asti
22,61 € 25,20 €
30 päivän alin hinta: 25,20 €

Schollin Jäädyttävä syylänpoistaja on helppokäyttöinen ja tehokas. Syylänpoistajan toiminta perustuu syylän nopeaan jäädyttämiseen. Hoidon jälkeen syylään muodostuu rakkula. Syylä irtoaa yleensä 10–14 päivän kuluessa, ja sen tilalle kasvaa uutta tervettä ihoa.
Älä hoida samaa syylää enempää kuin yhteensä 4 kertaa.

  • Vaikutus alkaa jo 40 sekunnissa
  • Tehokas syylänpoisto jopa yhdellä hoitokerralla
  • Tehokas, tarkasti annosteltavissa oleva valmiste
  • Sama jäädytystapa kuin lääkäreillä
  • Syylä häviää yleensä 10-14 päivässä

Käyttö:

1. Kiinnitä valmisteen levittämiseen tarkoitettu puikko valkoiseen korkkiin työntämällä sitä lujasti kohti perällä olevaa isompaa aukkoa (ks. kuva).
2. Aseta pullo pystyyn suojatulle pöydälle tai muulle vastaavalle tukevalle pinnalle. Älä pitele pulloa lähellä kasvoja, muita ruumiinosia tai vaatteita. Kiinnitä korkki pulloon kuvan mukaisesti niin, että levityspuikko on läpinäkyvässä muovisessa kotelossa pullon sivulla. Käytä tuotetta vain sellaisessa tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Tilassa ei saa olla syttymislähdettä, ja käsittely on tehtävä kaukana lämmönlähteestä.
3. Pidä pullo pystysuorassa. Pidä kiinni korkista kuvan osoittamalla tavalla ja paina sitä alaspäin 5 sekunnin ajan. Älä pidä kiinni muovikotelosta
4. Poista korkki pullosta. Levityspuikko on edelleen paikallaan. Älä päästä nestettä ihollesi. Älä pidä pulloa lähellä silmiäsi. Pitele puikkoa paikallaan kärki alaspäin ja ODOTA 15 sekuntia ennen kuin levität ainetta syylään. Näin aine imeytyy puikon levityspäähän ja saavuttaa jäädyttävän lämpötilan, joka tarvitaan syylien tehokkaaseen hoitoon.
5. Käsiteltävän syylän tulee olla ylöspäin. Pitele levityspuikkoa kärki alaspäin. Aseta puikon pää kevyesti syylän keskelle ja pidä sitä paikallaan 40 sekunnin ajan. Älä anna vaikuttaa kauempaa kuin 40 sekuntia. Älä painele syylää. Hävitä levityspuikko yhden käyttökerran jälkeen.

Dimetyylieetteri, propaani, isobutaani.
Ponneaine: Hiilivety.

Tuotetiedot
Pakkauskoko80 ml
Brändi Scholl
Markkinoija Transmeri
SKU 8218393
EAN 5701092113993
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Scholl