Scholl Syylänpoistokynä 2 ml

20,60 €
30 päivän alin hinta: 18,40 €
Vertailuhinta: 1.03 €/g

Scholl-syylänpoistokynä on terveydenhuollon tarvike, jolla on kliinisesti osoitettu teho käsissä ja jaloissa esiintyvien syylien hoidossa. Syylänpoistokynä sisältää geeliä, jonka aktiivinen ainesosa TCA-Active™, saa sairastuneen ihon kuoriutumaan.

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

  • Kliinisesti osoitettu teho
  • Nakyvia tuloksia jo viikossa
  • Helppo ja tarkka annostelu. Yhdellä painalluksella toimiva annostelukynä.
  • Pidä poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä.

Scholl-syylänpoistokynä on terveydenhuollon tarvike, jolla on kliinisesti osoitettu teho käsissä ja jaloissa esiintyvien syylien hoidossa. Syylänpoistokynä sisältää geeliä, jonka aktiivinen ainesosa TCA-Active™, saa sairastuneen ihon kuoriutumaan. Paksuuntunut iho ja paksuuntumisen aiheuttanut virus irtoavat, ja tilalle kasvaa uusi terve iho. Yhdellä painalluksella toimivassa kynässä on erittäin tarkka annostelukärki. Geeliin on lisätty sinistä väriä, jonka avulla annosteleminen on helpompaa, eikä geeliä tule vahingossa levitettyä myös terveelle iholle.

Käyttö:

1. Levitä varovaisesti yksi sininen geelitippa (yksi painallus) tarkasti syylän päälle. Jos yksi tippa ei riitä peittämään koko syylää, levitä toinen geelitippa.
2. Jos geeliä vahingossa joutuu terveelle iholle, pese koko alue saippualla ja vedellä, estääksesi terveen ihon ärtymisen ja polttavan tunteen. Voit käyttää vaseliinia tai muuta voidetta ympäröivän ihoalueen suojaamiseen.
3. Anna geelin kuivua 10–15 minuuttia ennen kuin puet sukat, kengät tai käsineet.
4. Pyyhi varovasti ylimääräinen geeli kynän kärjestä pehmeällä paperipyyhkeellä. Sulje kynä huolellisesti ja kierrä korkin nuolet eri kohtiin.
Toista käsittely kahdesti päivässä 4 päivän ajan. Lapsille, joilla on pieniä syyliä, geeliä annostellaan kerran päivässä.

Syylänpoistokynää voivat käyttää aikuiset ja vähintään 4-vuotiaat lapset. Suosittelemme, että aikuiset huolehtivat geelin levittämisestä lasten syyliin. Suosittelemme, että lapsilla annostelukertoja on 1 päivässä (ks. ohjeet kohdassa MITEN SYYLÄNPOISTOKYNÄÄ KÄYTETÄÄN). Jos olet raskaana tai imetät, sairastat diabetestä, sinulla on heikko ääreisverenkierto tai jokin ihosairaus, suosittelemme, että neuvottelet lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Ainesosat

TCA-ActiveTM (based on Trichloroacetic Acid), Carbopol, Methylene Blue, Aqua.

Tuotetiedot

Pakkauskoko20 g
Brändi Scholl
Markkinoija Transmeri
SKU 8218405
EAN 5701092115041
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Scholl

Liittyvät Artikkelit