Arvio:
68% of 100

Snoreeze Throat Spray 1 kpl nielusumute

18,70 €
30 päivän alin hinta: 18,70 €
Vertailuhinta: 0.38 €/g

Snoreeze nielusumute auttaa kuorsauksen varsinaiseen syyhyn, se on suunniteltu vähentämään pehmytkudoksen värinää, josta kuorsaus johtuu. 

Saatavilla

Arvostelut

3.4
 • Toimii hyvin ja nyt saan nukuttua.

  Suosittelen
 • Oikein hyvä tuote. Saan nyt nukuttua hyvin mieheni vieressä.

  Suosittelen
 • Toimii, menee jatkuvaan käyttöön. Vaimo ei valita, parempi olo aamulla. Kunhan en nuku selällään enkä hengitä suun kautta nukkuessa (tiedosta nämä), niin kaikki hyvin.

  Suosittelen
 • Toimii!

  Toimii luvatusti kuorsaukseen estämiseen! Alkoi tehota heti ensimmäisestä kerrasta lähtien!

  Suosittelen
 • Toimii ja on helppo käyttää. Havaittuja haittapuolia hinnan ohella on lyhyehkö vaikutusaika. Oriola takaa korkean hinnan.

  Suosittelen
 • Ei jatkoon

  Ainakin minulle täysin turha tuote. Vaimon mukaan ei mitään vaikutusta kuorsaukseen, vajaan viikon kokeilun aikana heräsin joka aamu sohvalta.

 • Ei toiminut, aivan hukkaan heitetty 20€

 • Ei tehonnut

  Hei. Ei mitään tehoa kuorsaukseen.

Tuotekuvaus

Snoreeze nielusumute auttaa kuorsauksen varsinaiseen syyhyn, se on suunniteltu vähentämään pehmytkudoksen värinää, josta kuorsaus johtuu. Nielusumutteen ainutlaatuisen koostumuksen luontaiset vaikuttavat aineet vapautuvat kahdeksantunnin ajan nielun takaosan limakalvoille kiinteyttäen ja kosteuttaen niitä. Valmisteessa on myös ilmankulkua helpottavaa piparminttuöljyä. Nielusumute soveltuu erinomaisesti useimmille kuorsaajille, etenkin niille, jotka kuorsaavat nukkuessaan selällään. Tutkitusti tehokas.**Kuorsaajat ja heidän kumppaninsa arvioivat, että valmiste vähensi tehokkaasti kuorsausta (Snoreezen kliininen tutkimus 2008).

Ainesosat

Vesi, glyseroli, sorbitaanistearaatti, polysorbaatti 60, mikrokiteinen selluloosa, piparminttuöljy, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, sitruunahappo, ksantaanikumi, natriumhyaluronaatti, guarhydroksipropyylitrimoniumkloridi. 

Tuotetiedot

Pakkauskoko49 g
Päiväys 31.12.2026
Brändi Snoreeze
Markkinoija Oriola
SKU 321008
EAN 5035883002204
Kategorioita