Solgar E-vitamiini 268 mg Mixed Vegetarian 50 softgels

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.53 €/kpl
26,32 € 32,90 €

Solgar Kasviperäinen E-vitamiini 268 mg (vege) sisältää luonnollista d-alfatokoferolia sekä muita tokoferoleja, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. D-alfatokoferoli on parhaiten imeytyvä ja 100 % aktiivinen E-vitamiinin muoto. Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Solgar Kasviperäinen E-vitamiini 268 mg (vege) sisältää luonnollista d-alfatokoferolia sekä muita tokoferoleja, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. D-alfatokoferoli on parhaiten imeytyvä ja 100 % aktiivinen E-vitamiinin muoto. Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.


- Suojaa soluja hapetusstressiltä

- Tukee vastustuskykyä

- Luontainen E-vitamiini (d-alfatokoferoli)

- Sisältää tokoferolisekoituksen

- Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

- Maidoton, laktoositon, gluteeniton, sokeriton, vehnätön, hiivaton


Solgar® Natural Source Vitamin E 268 mg (400 IU) (vege) sisältää luontaisia E-vitamiineja kasviperäisessä softgelkapselissa auttaen suojaamaan kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapetusstressiltä. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle.


Tuote sisältää luonnollista E-vitamiinia (d-alfa tokoferolia), joka tutkimusten mukaan on 1,3 kertaa enemmän biologisesti saatavissa kuin synteettiset muodot **.


Rasvaliukoista E-vitamiinia löytyy luontaisesti pähkinöistä, pähkinäöljyistä, oliiviöljystä, vihreistä lehtivihanneksista ja avokadoista. Se on välttämätön ravintoaine ja antioksidantti. Lisäksi keho tarvitsee E-vitamiinia immuunijärjestelmän tukemiseksi. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio sisältää ihanteellisesti riittävän määrän E-vitamiinia, mutta valitettavasti useimpien ihmisten ruokavaliot eivät saavuta tätä tasoa.


Kasviperäinen E-vitamiini 268 mg (vege) annostus on 1 softgelkapseli päivässä ruokailun yhteydessä.


Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.


** International Journal of Vitamin Research (AM J Clin Nutr 1998;67:669-84)

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Solgar E-vitamiini 268 mg Mixed Vegetarian 50 softgels
Arviosi

Suositeltu annostus: 1 softgelkapseli päivässä ruokailun yhteydessä


Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

E-vitamiini (d-alfatokoferoli) 268 mg, 2233*

Tokoferolisekoitus (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa) 25 mg

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
SKU 20000550
EAN 033984035409
Brändi SOLGAR
Markkinoija Nordic Premium
Pakkauskoko50 kpl
Kategoriat

Lisää tuotteita tuotemerkiltä SOLGAR