Solgar Ultimate Calm Daily Support 30 kaps

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.58 €/kpl
47,49 €
30 päivän alin hinta: 42,99 €

Panmol ® B-Complex ja ruusujuuri yhdessä. Solgar® Ultimate Calm Daily Support on suunniteltu vahvistamaan henkistä kapasiteettia nykyelämän stressitekijöitä vastaan sekä tukemaan tasapainoista mieltä.

Ultimate Calm Daily Support on ihanteellinen esimerkiksi stressaavaan tai kuormittavaan aikaan, opiskelun tueksi ja jännitystiloihin.

Ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste Ultimate Calm Daily Support on korkealaatuinen ravintolisä mielen ja jaksamisen tueksi. Tuote sisältää kahta tieteellisesti tutkittua ainesosaa – kahdeksaa luontaista ja bioaktiivista B-vitamiinia idätetystä kvinoasta (Panmol ® B-Complex) ja kliinisesti tutkittua, standardisoitua Rhodiolife®-ruusujuuriuutetta.

B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukevat hermostoa ja psykologisia toimintoja. Tuote sisältää niasiinia, pantoteenihappoa, B6-vitamiinia, B2-vitamiinia, B1-vitamiinia, foolihappoa, biotiinia ja B12-vitamiinia.

Ruusujuuri tunnetaan adaptogeenisista ominaisuuksistaan, jotka tukevat henkistä tasapainoa ja keskittymiskykyä. Valmisteeseen käytetty Rhodiolife®-ruusujuuri kasvaa Altain vuoristoseudulla Siperiassa. Kasvin juurakko sisältää lukuisia vaikuttavia ainesosia, kuten rosaviineja ja salidrosideja.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Suositeltu annostus: 1 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

PANMOL® B-COMPLEX

kvinoan versoista:

Niasiini (niasiiniamidi)12 mg, 75 %*
Pantoteenihappo (d-kalsiumpantotenaatti)3,75  mg, 63 %*
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)1,27 mg, 91 %*
B2-vitamiini (riboflaviini-5-fosfaatti)0,97 mg, 96 %*
B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi)0.9 mg, 82 %*
Foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo)150 μg, 75 %*
Biotiini (d-Biotiini)22,5 μg, 45 %*
B12-vitamiini (syanokobalamiini)1,8 μg, 72 %*
Rhodiolife -ruusujuuriuute200 mg
Vakioitu sisältämään 3 % rosaviineja (6 mg) ja 1 % (2 mg) salidrosideja

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat: Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), luomu riisikuitusekoitus (luomu riisikuitu, luomu riisikuitu-uute, luomu guarkumi, luomu auringonkukkaöljyjauhe), mikrokiteinen selluloosa.

Gluteeniton, vehnätön, maidoton, soijaton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita, makeutusaineita tai keinotekoisia makuaineita.

Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaanaoleville