Syylend Freeze jäädytyshoito 7,5 g

Saatavilla
Vertailuhinta: 3.29 €/g
24,70 €
30 päivän alin hinta: 22,23 €

SyylEnd FREEZE on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät tehokkaasti käsistä, käsivarsista ja jaloista.

SyylEnd FREEZE on nopea kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät tehokkaasti käsistä, käsivarsista ja jaloista. Usein jo yksi hoitokerta riittää.


Aktivointi: Kierrä valkoista varsiosaa nuolen suuntaan vähintään yksi kokonainen kierros, kunnes tähtisymboli on kiertynyt takaisin varjostetulle alueelle. Tämä vain ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Lataus: Aseta SyylEnd FREEZE korkki alaspäin tasaiselle ja vakaalle alustalle. Pidä SyylEnd Freeze-laitetta tukevasti toisessa kädessä, jotta se ei pääse liukumaan. Paina valkoista varsiosaa toisella kädellä alaspäin riittävän jämäkästi kahden kokonaisen sekunnin ajan.

Poista korkki, jolloin laitteesta pitäisi nousta huurua. Käytä laitetta välittömästi! Jos huurua ei näy, toista kohta 2.

Paina SyylEnd Freeze -laitteen kärki napakasti syylää vasten. Noudata aikarajaa. Katso aika kellosta tai laske sekunteja rauhallisesti ääneen.

15 sekuntia käsiin, käsivarsiin ja sormiin

40 sekuntia jalkoihin

Laita korkki takaisin paikoilleen.

Typpioksiduuli.

Tuotetiedot
Pakkauskoko7.5 g
Brändi Syylend
Markkinoija Mylan
SKU 2375681
EAN 7350028706556
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Syylend