Syylend Original 5 ml

Arvio:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 4.77 €/ml
23,85 €
30 päivän alin hinta: 23,85 €

SyylEnd ORIGINAL -liuos on tehokas itsehoitovalmiste käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon. Vaikuttava aine on muurahaishappo.

SyylEnd ORIGINAL -liuos on tehokas itsehoitovalmiste käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon. Se kuivattaa syylän sisältäpäin poistaen sen kokonaan. Vaikuttava aine on muurahaishappo.


Käyttöohje:


  1. Kasta pumpulipuikko SyylEnd-liuokseen ja pyyhkäise ylimääräinen neste pois pullon reunaa vasten.
  2. Paina kevyesti syylää pumpulipuikolla yhden sekunnin ajan, toista 1-2 kertaa. Vältä koskettamasta tervettä ihoa syylän ympärillä.


Toista käsittely kerran viikossa, kunnes syylä on kadonnut.


Syylend


Kiusaavatko syylät sinua? Syylät voivat olla kiusallinen ja pitkäkestoinen vaiva, josta ei kuitenkaan kannata ahdistua, sillä syylät ovat hyvänlaatuisia ja hoidettavissa. Valikoimastamme löytyvä Syylend-liuos on oiva apu taistoon syyliä vastaan. 


Vaikka syylät voivatkin parantua myös itsestään, suosittelemme syylien hoitamista, sillä syylien luontainen paraneminen voi olla todella hidasta, ja niihin liittyy toisinaan oireita sekä leviämistä, ja ne voivat tarttua. Alla opit lisää syylistä ja Syylend-liuoksen käytöstä syylien hoitoon. 

Mitä ovat syylät ja miten niitä hoidetaan?

Syylät ovat hyvänlaatuisia ihomuutoksia, joita aiheuttaa papilloomavirus, eli HPV ja sen eri alatyypit. Virus voit levitä iholla alueelta toisella ja rikkinäisen ihon kautta se voi tarttua myös toiseen ihmiseen esimerkiksi yleisiä suihkutiloja käytettäessä. Syylät ovat erityisen yleisiä lapsilla ja nuorillla, ja useimmiten ne sijaitsevat jalkapohjissa tai käsissä. Syyliä voi kuitenkin esiintyä kaikenikäisillä ja merkittävä osa meistä saakin syyliä jossain kohtaa.


Koska syylät voivat olla epämiellyttäviä, hitaasti paranevia, leviäviä sekä tarttuvia on niiden hoito suositeltavaa. Halutessasi voit seurata, poistuuko syylä itsestään muutamassa kuukaudessa. Vältä tällöin yleisiä märkätiloja, jotta et levitä virusta muille. Mikäli päädyt hoitamaan syylän, voit käyttää hoitoon itsehoitotuotteita tai pyytää lääkäriä hoitamaan syyläsi.


Mikä on Syylend-liuos?

Syylend-liuos on itsehoitovalmiste syylien hoitamiseen. Tuote kuivattaa syylän sisältäpäin tuhoten sen lopulta kokonaan. Syylend tuhoaa syylät muurahaishapon avulla ja se sopii käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien hoitoon.


Ennen Syylend-liuoksen käyttöä on suositeltavaa varmistaa lääkärillä, että kyseessä on todella syylä. Erityisesti alle 4-vuotiaiden lapsien kohdalla ihomuutoksien näyttäminen lääkärille ennen Syylend-hoidon aloittamista on suositeltavaa.

Miten Syylend-liuosta käytetään?

Puhdista kätesi sekä hoidettava alue vedellä ja kuivaa huolella ennen Syylend-liuoksen käyttöä. Seuraavaksi kasta pumpulipuikko Syylend-liuokseen, pyyhkäise ylimääräinen liuos pois Syylend-pullon reunaa vasten. Paina seuraavaksi syylää Syylend-liuosta sisältävällä puikolla noin sekunnin ajan ja toista 1-2 kertaa. Käsittely tulee toistaa viikoittain, kunnes syylä on kadonnut kokonaan. Tähän voi mennä viikkoja tai joskus jopa kuukausia. Pyri käsittelemään vain syylää ja jättämään terve iho rauhaan.


Muurahaishappo, vesi, glyseroli, sitruunaöljy

Tuotetiedot
Pakkauskoko5 ml
Päiväys 31.8.2025
Brändi Syylend
Markkinoija Mylan
SKU 2106656
EAN 7350033750209
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Syylend