The Skin House Aloe Vera Bubble Foam Cleanser

Ei varastossa
Vertailuhinta: 18.30 €/ml
18,30 €
30 päivän alin hinta: 18,30 €

Herkän ihon vaahtoava puhdistusaine puhdistaa lian ja meikin jättäen ihon kosteutetuksi.

Aloe Vera Bubble Foam Cleanser on ylellinen puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Se puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti samalla kun sen sisältämät aktiiviset ainesosat kosteuttavat, rauhoittavat ja pehmittävät karheaa kasvojen ihoa.

Kasvojenpuhdistusvaahdon pehmeät kuplat poistavat hellävaraisesti ylimääräisen öljyn, lian ja muut epäpuhtaudet ihohuokosista. Hieman voidemainen koostumus tuntuu miellyttävältä iholla.

Puhdistusvaahdon aloen lehtimehu tunnetaan sen kyvystä lievittää ihoärsytystä ja kosteuttaa ihoa. Mukana ovat myös pioni-, tiikerililja-, tomaatti- ja kurpitsauutteet, jotka ravitsevat ja kirkastavat kasvojen ihoa.

Water, Ammonium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Butylene glycol, Acrylates Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Triethanolamine, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Paeonia Lactiflora Bark/Sap Extract, Lilium Tigrinum Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Sapindus Trifoliatus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Sophora Flavescens Root Extract, Disodium EDTA, Parfume


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 20000037
EAN 8809080823323
Brändi Mizon
Markkinoija Bearel
Pakkauskoko1 ml
Tuoteryhmät