Arvio:
100% of 100

Triple Dry Mens Active fragran roll-on 50 ml

10,40 €
30 päivän alin hinta: 10,40 €
Vertailuhinta: 0.10 €/g

Triple Dry ACTIVE Men-antiperspirantti normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Säännöllisesti käytettynä hikoilu loppunut, kuuman kesän pelastus!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Triple Dry ACTIVE Men on antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua. Ainutlaatuinen kolmitehoinen vaikutus ja hajua ehkäisevä koostumus mukautuu kehon tarpeisiin.


Triple Dry ACTIVE Men-antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu kehon hikoillessa, esimerkiksi kuntoilun aikana.


Triple Dry ACTIVE Men-antiperspirantti mukautuu kehon lämpötilaan ja antaa lisäsuojaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan.


Triple Dry ACTIVE Men on antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua. Ainutlaatuinen kolmitehoinen vaikutus ja hajua ehkäisevä koostumus mukautuu kehon tarpeisiin.


Raikas miehekäs tuoksu. Sisältää myös hoitavia ainesosia (glycerin, allantoiini) ja eteerisiä tuoksuöljyjä (limonene, hexyl cinnamal,g eraniol, coumarin). Triple Dry ACTIVE Men on saatavana sekä suihkeena että rollonina. Talkkia sisältävä spray on erinomainen myös hikoileville jaloille ja käsille.


käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä peseytymisen jälkeen puhtaalle kainalon iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Käytä illalla, peseydy aamulla normaalisti. Älä lisää tuotetta aamulla. Käytä näin, kunnes hikoilu on tasaantunut. Sen jälkeen riittää, kun käytät tuotetta muutaman kerran viikossa. Ei rikkonaiselle iholle.


Valmistetta ei tule käyttää, jos sen aineosat aiheuttavat yliherkkyyttä. Älä käytä kasvoille tai lähelle silmiä. Älä käytä rikkoontuneelle tai ärsyyntyneelle iholle. Lopeta käyttö mikäli ärsytystä ilmenee. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei intiimialueille, eikä heti karvanpoiston jälkeen.


Ainesosat

Aqua, Aluminium Zirconium tetrachlorohydrex GLY, Glycerin, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Cyclopentasioxane, Steareth-21, Cyclohexasioxane, Aluminium Sesquichlorohydrate, Aluminium Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Allantoin, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Coumarin

Tuotetiedot

Pakkauskoko104 g
Päiväys 17.3.2026
Brändi Triple Dry
Markkinoija Tamro
SKU 2134245
EAN 5014697054418
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Triple Dry

Liittyvät Artikkelit