Arvio:
96% of 100

Triple Dry Women active roll-on 72h 50 ml antipersp. tuoksu

10,40 €
30 päivän alin hinta: 8,32 €
Vertailuhinta: 0.11 €/g

Triple Dry ACTIVE Women-antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu kehon hikoillessa, esimerkiksi kuntoilun aikana. 

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Mieto ja raikas tuoksu, toimii

  Suosittelen
 • Allergiselle!

  Sopii allergiselle ja ongelmaihoiselle hyvin, pitää hienhajut kurissa

  Suosittelen
 • Pitää hajut kurissa!

  Varsinkin kesällä hikoilen todella runsaasti mutta tämä on ensimmäinen tuote joka pitää hajun loitolla!

  Suosittelen
 • Pitää, mitä lupaa. Tehotuote, joka ei petä tiukassakaan liikunnassa.

  Suosittelen
 • Ensimmäinen toimiva deodorantti.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Triple Dry ACTIVE Women-antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu kehon hikoillessa, esimerkiksi kuntoilun aikana. Triple Dry ACTIVE Women-antiperspirantti mukautuvat kehon lämpötilaan ja antaa lisäsuojaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Antibakteerisen ja alkoholittoman tuotteen hellävarainen koostumus sisältää hoitavia ainesosia, kuten glyserolia ja allantoiinia, jotka vähentävät ihoärsytystä. Virkistävä, mieto tuoksu, jossa tuoksuvat kevyesti mm. bergamotti, jasmiini, kielo, minttu, persikka ja ruusu. Triple Dry ACTIVE Women on saatavana sekä rollonina että suihkeena. Talkkia sisältävä suihke sopii myös hikoileville jaloille ja käsille. Triple Dry ACTIVE Women normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun – NO SWEAT 72h.


käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä puhtaalle iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Parhaan mahdollisen suojan saavuttamiseksi käytä tuotetta iltaisin ja peseydy normaalisti aamuisin. Kun hikoilu on tasaantunut, voit vähentää käytön

Ainesosat

Aqua, Aluminium Zirconium tetrachlorohydrex GLY, PPG-15 StearyL Ether, Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Steareth-21,Cyclohexasiloxane, Aluminium Sesquichlorohydrate, Parfum, Aluminium Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Allantoin.

Tuotetiedot

Pakkauskoko99 g
Päiväys 17.3.2026
Brändi Triple Dry
Markkinoija Tamro
SKU 2072544
EAN 5014697054586
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Triple Dry

Liittyvät Artikkelit