Triple Dry Women active roll-on 72h 50 ml antipersp. tuoksu

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.17 €/ml
8,59 € 10,10 €

Triple Dry ACTIVE Women-antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu kehon hikoillessa, esimerkiksi kuntoilun aikana. 

Triple Dry ACTIVE Women-antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu kehon hikoillessa, esimerkiksi kuntoilun aikana. Triple Dry ACTIVE Women-antiperspirantti mukautuvat kehon lämpötilaan ja antaa lisäsuojaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Antibakteerisen ja alkoholittoman tuotteen hellävarainen koostumus sisältää hoitavia ainesosia, kuten glyserolia ja allantoiinia, jotka vähentävät ihoärsytystä. Virkistävä, mieto tuoksu, jossa tuoksuvat kevyesti mm. bergamotti, jasmiini, kielo, minttu, persikka ja ruusu. Triple Dry ACTIVE Women on saatavana sekä rollonina että suihkeena. Talkkia sisältävä suihke sopii myös hikoileville jaloille ja käsille. Triple Dry ACTIVE Women normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun – NO SWEAT 72h.


käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä puhtaalle iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Parhaan mahdollisen suojan saavuttamiseksi käytä tuotetta iltaisin ja peseydy normaalisti aamuisin. Kun hikoilu on tasaantunut, voit vähentää käytön

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Triple Dry Women active roll-on 72h 50 ml antipersp. tuoksu
Arviosi
Aqua, Aluminium Zirconium tetrachlorohydrex GLY, PPG-15 StearyL Ether, Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Steareth-21,Cyclohexasiloxane, Aluminium Sesquichlorohydrate, Parfum, Aluminium Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Allantoin.
Tuotetiedot
SKU 2072544
EAN 5014697054586
Markkinoija Lornamead
Brändi Triple Dry
Pakkauskoko50 ml
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita