Aurinkovoiteet lapsille

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 36

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 36

Tilaamasi tuotteet

Aurinkovoide lapsille

Kesä on parasta aikaa olla ulkona, varsinkin auringon paistaessa ja lämmittäessä kesäisiä leikkejä. Lasten vanhempien kannattaakin kiinnittää juuri kesällä erityistä huomiota lasten käyttämiin aurinkovoiteisiin ja -rasvoihin. Suojautumalla oikeaoppisesti auringolta voi välttää ihon palamisen ja muut kirkkaan auringonvalon haitat lapsen herkälle iholle. Erityisesti vesileikkien yhteydessä kannattaa pitää huolta, että lapsen iho on suojassa auringolta. 


Löydät Olo-apteekista luotettavat aurinkovoiteet ja muut auringonsuojat lasten herkälle iholle. Tutustu Olo-apteekin valikoimaan ja etsi sopiva aurinkosuoja lapselle. Valikoimasta löydät muun muassa sprayt, aurinkovoiteet sekä levitettävät aurinkosuojat, jotka sopivat juuri lapsen iholle.


Lasten aurinkovoiteet - Mitä ottaa huomioon?

Lapsille suositellaan aurinkotuotetta valittaessa korkeaa suojakerrointa. Voit halutessasi käyttää +50 erittäin korkean suojakertoimen aurinkovoidetta, sillä lasten iho on herkempi palamaan kuin aikuisen. Mitä korkeampi suojakerroin aurinkorasvassa tai -voiteessa on, sitä paremmin se suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä, joka voi vahingoittaa lasten sekä aikuisten ihoa. 


Vesileikkien yhteydessä kannattaa korkean tai erittäin korkean suojakertoimen lisäksi valita tuote, joka on myös hyvin vettä ja kastumista kestävä. Vaikka aurinkovoide olisikin vedenkestävä, on hyvä aina tarpeen vaatiessa lisätä lapsen iholle lisää aurinkovoidetta. Kun lapsen iho on suojattu auringonvalolta, ei leikkejä ja menemistä tarvitse rajoittaa kirkkaan auringonpaisteen vuoksi.


Levitä aurinkovoidetta runsaasti iholle kohtiin, missä iho altistuu auringon säteilylle. Pidä eritystä huolta siitä, että aurinkosuojaa on riittävästi iholla ja lisää tuotetta lapsen iholle aina tarpeen mukaan. Erityisesti hikoilun yhteydessä tai ihon kastuessa on tärkeää täydentää aurinkovoiteen antamaa suojaa lisäämällä tuotetta lisää iholle. Lasten kanssa kannattaa myös katsoa ettei tuotetta joudu lapsen suuhun tai silmiin.


Miten vauvan iho suojataan auringolta?

Erityisesti vauvojen kanssa kannattaa olla huolellinen auringolta suojautumisessa. Toisin kuin aikuisten ja hieman vanhempien lasten iho, vauvat eivät kestä auringon kirkasta säteilyä. Siksi vauvoja ei saisi altistaa suoralle auringonvalolle lainkaan. Toisin sanoen vauvoille tarvittava suoja auringolta on aurinkotuotteiden käyttämisen sijaan pysyminen varjossa sekä oikeanlainen pukeutuminen. Isommat lapset voivat puolestaan suojautua auringolta lasten iholle suunnitellun aurinkorasvan tai muun aurinkotuotteen avulla. 


Lasten aurinkovoiteet Olo-apteekista

Osaa lapsille suunniteltuja aurinkovoiteita ja -rasvoja voidaan käyttää missä tahansa asennossa, vaikka pullo olisi ylösalaisin. Tämä tekee aurinkosuojan levittämisestä helpompaa, varsinkin, jos lapsi ei malttaisi pysyä paikallaan aurinkosuojan levittämistä varten. Pienelle lapselle suunniteltu aurinkosuoja on yleensä hajusteeton, minkä lisäksi tuotteessa on otettu huomioon lasten herkkä iho.


Olo-apteekin valikoimassa on saatavilla sekä erityisesti lapsille suunniteltuja aurinkovoiteita ja -rasvoja sekä kaikenikäisille sopivia tuotteita. Lue lisää tuotteista sekä niiden käytöstä aurinkorasvojen omilla tuotesivuilla ja löydä sopiva aurinkovoide lapsille. Lasten aurinkovoiteiden lisäksi lisää ostoskoriin Olo-apteekin verkkokaupasta myös aurinkovoiteet ja muut aurinkosuojat aikuisille. 


Tutustu aurinkovoiteiden ja itseruskettavien tuotteiden koko valikoimaan täällä. Voit tutustua tarkemmin myös tuotekategoriaan, jossa ovat esillä huippusuositut fysikaaliset aurinkotuotteet. Fysikaalinen aurinkovoide hyödyntää kemiallisen suojan sijaan fysikaalista suodatinta, joka muodostaa iholle auringon säteitä heijastavan pinnan.