V10Plus Okinawa Water Mask 100 ml

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.37 €/ml
37,06 € 43,60 €

Syvän meren tehoaineita sisältävä V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask kosteuttaa optimaalisesti kuivaa ihoa.

Syvän meren tehoaineita sisältävä V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask kosteuttaa optimaalisesti kuivaa ihoa. Geelimäinen ja rasvaton koostumus täyttää ihon kosteudella. Kosteusnaamio sopii kaikille ihotyypeille: kosteusköyhälle, kuivalle ja pintakuivalle rasvaiselle iholle.  Se sopii myös erittäin herkälle iholle, ja on erinomainen ihonhoitotuote myös miehille.


V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask -kosteusnaamio on valmistettu Okinawan saarta ympäröivän syvän meren mineraalipitoisesta vedestä. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, merilevää ja mineraaleja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja lisäävät sen elastisuutta.


Käyttöohje: Levitä iltaisin ohut kerros kosteusnaamiota hyvin puhdistetulle iholle, myös huulten ympärille ja silmänympärysiholle. Jos mahdollista, jätä naamio kasvoille yöksi. Tai anna sen vaikuttaa noin 15-30 minuutin ajan. Pyyhi geeli pois kostutetulla kasvopaperilla ja taputtele iho kuivaksi kevyesti. Suositellaan käytettäväksi kolme kertaa viikossa tai jopa päivittäin.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:V10Plus Okinawa Water Mask 100 ml
Arviosi

Aqua/ Water

Glycerin

Isopentyldiol

Algae Extract

Natto Gum

Sodium Hyaluronate

Carbomer

Bittern

Sodium Hydroxide

Butylene Glycol

Phenoxyethanol

Tuotetiedot
SKU 9298187
EAN 7532223509853
Brändi V10Plus
Markkinoija Ihola
Pakkauskoko100 ml
Kategoriat

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus