Arvio:
100% of 100

V10Plus Vitamin-C Serum 10 ml

35,90 €
30 päivän alin hinta: 25,13 €
Vertailuhinta: 0.80 €/g

V 10 Plus C-Vitamiini Seerumi supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Tuote todella tehokas, vaalentaa arpia huomattavasti. Miellyttävä levittää kasvoille, suosittelen!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

V 10 Plus C-Vitamiini Seerumi supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista. Lisäksi seerumilla on välittömästi ihoa kirkastava vaikutus.  Se sopii niin teini-ikäisille kuin aikuisille rasvoittuvan ihon ongelmien hoitoon.


C-Vitamiini Seerumilla on antiseptisiä ominaisuuksia, sillä se sisältää japanilaisesta appelsiinipuusta saatuja stabiileja ja tehokkaita C-vitamiinijohdannaisia (magnesium askorbiini fosfaatti, natrium askorbiini fosfaatti). C-vitamiinia tarvitaan kollageenin synteesissä, sillä uutta kollageenia ei synny ilman C-vitamiinia. C-vitamiini on myös tehokas antioksidantti.


Seerumin sisältämä amurinkorkkipuu-uute hoitaa hellävaraisen tehokkaasti akneihoa kuivattamatta sitä. Rasvaliukoinen amurinkorkkipuu-uute kuljettaa antibakteerisen ja vesiliukoisen C-vitamiinin ihohuokoseen. Se auttaa avaamaan tukkeumia ja rauhoittaa tulehdusta syvällä ihossa.


Keltainen  pullo.

Ihohuokoset, finnit, akne.

Japanilaisesta appelsiinipuusta eristetty C-vitamiiniuute (magnesium askorbiini fosfaatti, natrium askorbiinifosfaatti), jolla on antiseptinen ominaisuus.

Lisää myös kollageenin synteesiä iholla, supistaa ihohuokosia, vähentää talineritystä,  korjaa aknen synnyttämiä jälkiä ja hoitaa finnejä.

Kirkastaa ihoa.

Ainesosat

Aqua/Water

Sodium Citrate

Butylene Glycol

Pentylene Glycol

Alcohol

Magnesium Ascorbyl Phosphate

Phenoxyethanol

Hydroxyethycellulose

Sodium Ascorbyl Phosphate

Sodium PCA

Sodium Polyaspartate

Disodium EDTA

Citric Acid

Phellodendron Amurense Bark Extract

Tuotetiedot

Pakkauskoko45 g
Brändi V10Plus
Markkinoija Ihola
SKU 9298264
EAN 7532223909301
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus