V10Plus Vitamin-C Serum 30 ml

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.64 €/ml
Tarjous voimassa 12.10.2023 asti
49,05 € 65,40 €
30 päivän alin hinta: 65,40 €

V 10 Plus C-Vitamiini Seerumi supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista.

V 10 Plus C-Vitamiini Seerumi supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista. Lisäksi seerumilla on välittömästi ihoa kirkastava vaikutus.  Se sopii niin teini-ikäisille kuin aikuisille rasvoittuvan ihon ongelmien hoitoon.


C-Vitamiini Seerumilla on antiseptisiä ominaisuuksia, sillä se sisältää japanilaisesta appelsiinipuusta saatuja stabiileja ja tehokkaita C-vitamiinijohdannaisia (magnesium askorbiini fosfaatti, natrium askorbiini fosfaatti). C-vitamiinia tarvitaan kollageenin synteesissä, sillä uutta kollageenia ei synny ilman C-vitamiinia. C-vitamiini on myös tehokas antioksidantti.


Seerumin sisältämä amurinkorkkipuu-uute hoitaa hellävaraisen tehokkaasti akneihoa kuivattamatta sitä. Rasvaliukoinen amurinkorkkipuu-uute kuljettaa antibakteerisen ja vesiliukoisen C-vitamiinin ihohuokoseen. Se auttaa avaamaan tukkeumia ja rauhoittaa tulehdusta syvällä ihossa.


Keltainen  pullo.

Ihohuokoset, finnit, akne.

Japanilaisesta appelsiinipuusta eristetty C-vitamiiniuute (magnesium askorbiini fosfaatti, natrium askorbiinifosfaatti), jolla on antiseptinen ominaisuus.

Lisää myös kollageenin synteesiä iholla, supistaa ihohuokosia, vähentää talineritystä,  korjaa aknen synnyttämiä jälkiä ja hoitaa finnejä.

Kirkastaa ihoa.

Aqua/Water

Sodium Citrate

Butylene Glycol

Pentylene Glycol

Alcohol

Magnesium Ascorbyl Phosphate

Phenoxyethanol

Hydroxyethycellulose

Sodium Ascorbyl Phosphate

Sodium PCA

Sodium Polyaspartate

Disodium EDTA

Citric Acid

Phellodendron Amurense Bark Extract

Tuotetiedot
Pakkauskoko30 ml
Brändi V10Plus
Markkinoija Ihola
SKU 9298275
EAN 7532223909592
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus