Arvio:
100% of 100

V10Plus Water Based Peeling 50 ml

34,00 €
30 päivän alin hinta: 23,80 €
Vertailuhinta: 0.44 €/g

Tämä kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Käyttänyt jo vuosia, parempaa ei löydy

    Suosittelen
  • Todella hyvä tuote

    Kuorii todella tehokkaasti mutta hellävaraisesti ihon ja jättää sen puhtaaksi sekä kirkkaaksi. Hintansa arvoinen.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Tämä kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi.


Kuorintageelin sisältämät tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat erittäin nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta. Irronnut kuollut ihosolukko tuntuu hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina. Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa.


Kuorintageelin vesipohjaisuus takaa sen, että tuote sopii herkällekin iholle, ja että sitä voidaan käyttää vaikka päivittäin. Kuorintageeli on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön.


Käyttöhje: Sopiva määrä geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5 sekuntia ja hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois vaaleina hiutaleina. Geeli huuhdellaan pois lämpimällä vedellä  ja kasvot kuivataan frotee pyyhkeeseen jolloin viimeisetkin geelin rippeet saadaan poistettua iholta. Käytetään 1 -3 kertaa viikossa ihon tarpeesta riippuen.  

Ainesosat

Aqua/ Water 

Glycerin

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Dicocodimonium Chloride

Steartrimonium Bromide

Isopropyl Alcohol

Phenoxyethanol

Oryza Sativa (Rice) Bran Extract

Algae Extract

Butylene Glycol

Tuotetiedot

Pakkauskoko78 g
Brändi V10Plus
Markkinoija Ihola
SKU 9298286
EAN 7532223909820
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus