V10Plus Water Base Peeling 50 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.58 €/ml
28,90 € 34,00 €

Tämä kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. 

Tämä kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi.


Kuorintageelin sisältämät tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat erittäin nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta. Irronnut kuollut ihosolukko tuntuu hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina. Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa.


Kuorintageelin vesipohjaisuus takaa sen, että tuote sopii herkällekin iholle, ja että sitä voidaan käyttää vaikka päivittäin. Kuorintageeli on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön.


Käyttöhje: Sopiva määrä geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5 sekuntia ja hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois vaaleina hiutaleina. Geeli huuhdellaan pois lämpimällä vedellä  ja kasvot kuivataan frotee pyyhkeeseen jolloin viimeisetkin geelin rippeet saadaan poistettua iholta. Käytetään 1 -3 kertaa viikossa ihon tarpeesta riippuen.  

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:V10Plus Water Base Peeling 50 ml
Arviosi

Aqua/ Water 

Glycerin

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Dicocodimonium Chloride

Steartrimonium Bromide

Isopropyl Alcohol

Phenoxyethanol

Oryza Sativa (Rice) Bran Extract

Algae Extract

Butylene Glycol

Tuotetiedot
SKU 9298286
EAN 7532223909820
Brändi V10Plus
Markkinoija Ihola
Pakkauskoko50 ml
Kategoriat

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus