Vichy CS Eco-Designed aurinkos.emulsio SPF50+ 200 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.13 €/ml
26,10 €

Vichy CS Eco-Designed aurinkosuojaemulsio on kasvoille ja vartalolle tarkoitettu, erittäin korkean suojan SPF50+ emulsio.

Vichy CS Eco-Designed aurinkosuojaemulsio on kasvoille ja vartalolle tarkoitettu, erittäin korkean suojan SPF50+ emulsio. Koostumus on suunniteltu enemmän meriympäristöä kunnioittavaksi. Kosteuttaa 24 tuntia.


KÄYTTÖ: Vähintään 2 tunnin välein

HYÖDYT: Laajakirjoinen suoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan & kosteuttaa 24 tuntia

KOOSTUMUS: Kevyt koostumus, joka imeytyy iholle nopeasti ilman, että siitä jää valkoisia jälkiä. Raikas ja virkistävä tuoksu

SPF-INDEKSI: 50+

ERITYISOMINAISUUS: Vedenkestävä


AURINKO-OHJEISTUS: Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen auringossa oleskelua. Levitä tuotetta usein ja runsaasti, vähintään kämmenellinen, suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.


Hypoallergeeninen.

Sopii herkälle iholle.

Vedenkestävä.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Vichy CS Eco-Designed aurinkos.emulsio SPF50+ 200 ml
Arviosi

AQUA/WATER - GLYCERIN - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOLMETHOXYPHENYLTRIAZINE - ISOPROPYLPALMITATE - ETHYLHEXYLSALICYLATE - PENTYLENEGLYCOL - BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE - ALCOHOLDENAT - ETHYLHEXYLTRIAZONE - ZEAMAYSSTARCH/CORNSTARCH - POTASSIUMCETYLPHOSPHATE - DIISOPROPYLSEBACATE - ORYZASATIVACERA/RICEBRANWAX - STEARICACID - PALMITICACID - PEG-100STEARATE - GLYCERYLSTEARATE - TRIETHANOLAMINE - CAPRYLYLGLYCOL - ACRYLATES/C10-30ALKYLACRYLATECROSSPOLYMER - DROMETRIZOLETRISILOXANE - TRISODIUMETHYLENEDIAMINEDISUCCINATE - TOCOPHEROL - XANTHANGUM - BUTYROSPERMUMPARKIIBUTTER/SHEABUTTER - MYRISTICACID - SODIUMHYALURONATE - CITRICACID - PARFUM/FRAGRANCE

Tuotetiedot
SKU 9294535
EAN 3337875762250
Markkinoija Loreal
Brändi Vichy
Pakkauskoko200 ml
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Vichy