Vichy Neovadiol Peri-menopause lahjapakkaus

41,90 €
30 päivän alin hinta: 41,90 €
Vertailuhinta: 41.90 €/kpl

Vichy Neovadiol Peri-Menopause -päivävoide 50ml normaalille ja sekaiholle kauniissa lahjapakkauksessa. Saat pakkauksen mukana Neovadiol Peri-Menopause yövoiteen 15ml sekä Minéral 89 boosterin 10ml.

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE DAY CREAM PNM 50 ML

Täyteläistävä ja kiinteyttävä päivävoide naisille, jotka ovat vaihdevuosien alkuvaiheessa. Sisältää Proxylanea, Cassia-uutetta ja hyaluronihappoa. Selkeyttää kasvonpiirteitä ja tasoittaa ihon pintaa. Tekee ihosta joustavamman. Normaalille tai sekaiholle. Hypoallergeeninen.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE NIGHT CREAM 15 ML

Elinvoimaisuutta antava ja kiinteyttävä yövoide naisille, jotka ovat vaihdevuosien alkuvaiheessa. Sisältää Proxylanea, Cassia-uutetta ja hyaluronihappoa. Selkeyttää kasvonpiirteitä ja antaa elinvoimaisemmat kasvonpiirteet. -2,7 °C: n viilentävä vaikutus*. Hypoallergeeninen.

*Instrumentaalinen testi 24 naisella, 45 s levityksen/käytön jälkeen.

MINÉRAL 89 BOOSTER 10 ML

MINÉRAL 89 on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tiiviste, joka kosteuttaa kasvojen ihoa ja antaa raikkaan hehkun. Koostumus sisältää aktiivisia ainesosia: hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja Vichyn vulkaaninen vesi vahvistaa ihon suojamuuria. Koostumus valmistelee ihoa ihonhoitorutiinin seuraavaa vaihetta varten. Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hypoallergeeninen. Hajusteeton.

Tuotetiedot

Pakkauskoko1 kpl
Brändi Vichy
Markkinoija Loreal
SKU 20000665
EAN 5703147477449
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Vichy