Arvio:
100% of 100

Abilar pihkasalva 20 g

21,20 €
30 päivän alin hinta: 21,20 €
Vertailuhinta: 1.06 €/g
Abilar Pihkasalva kotikäyttöön haavojen, haavaumien, ruhjeiden, hiertymien, pienempien palovammojen, ja tulehtuneiden haavojen jne. hoitoon. 

Ammattikäyttöön tulehtuneiden ja infektoitumattomien akuuttien ja kroonisten haavojen, painehaavojen, diabeettisten haavojen, säärihaavojen, leikkaushaavojen ja palohaavojen jne. hoitoon
Saatavilla

Arvostelut

5
 • Erittäin hyvä tuote

 • Tuote oli HYVÄ

  Suosittelen
 • Erittäin hyvä tuote palovammoihin

  Sain ison palovamman samana päivänä, kun olin hakenut salvan postista. Salva toimi erinomaisesti. Palovammat parani nopeasti.

  Suosittelen
 • Tehokas haavojen hoitoon

  Abilar todella on tehokas parantamaan haavoja ja sain vihdoinkin myös talvella halkeilleen sormenpään kuntoon :)

 • Todella tehokas bakteerien tappaja ja haavojen paranemisen nopeuttaja.

Tuotekuvaus

Onko sinulla ihottumaa, ihoinfektioita, haavoja tai vaikkapa pieni palovamma? Haluaisitko löytää luonnollisen ratkaisun tilanteen hoitamiseen? Valikoimastamme löydät muun muassa edellä kuvattujen vaivojen hoitamiseen sopivan Abilar-pihkavoiteen, joka on iho-ongelmia hoitava ja infektoitumista estävä luonnollisesta koivupuun pihkasta valmistettu salva pienten haavaumien ja ihopulmien hoitamiseen. Pihkavoide on tutkitusti tehokasta ja turvallista, ja Abilar-pihkavoide onkin käytössä myös terveydenhoidossa.

Mitä on pihkavoide ja mihin sitä käytetään?
Pihkavoide on koivupuun pihkaan perustuva tuote. Pihkaa on käytetty haavojen hoidossa jo vuosikymmeniä. Pihkavoide, eli pihkasalva sisältää luonnollista, puhdistettua pihkaa sekä muita ainesosia, jotka helpottavat tuotteen levittymistä ja luovat siihen miellyttävän koostumuksen turvallisesti.

Pihkavoide soveltuu niin kotikäyttöön kuin terveydenhuoltoonkin. Kotikäytössä voit hoitaa pihkavoiteella muun muassa pieniä haavoja, ihotulehduksia, ihottumia, hyttysten puremia, kynsisientä ja haavaumia. Terveydenhuollossa pihkasalvaa voidaan käyttää muun muassa diabeetikoiden haavoihin, säärihaavoihin, palovammoihin ja leikkaushaavoihin. Tällaisten isompien haavojen hoito ja seuranta tulee toteuttaa aina lääkärin ja haavahoitajan seurannassa ohjeiden mukaisesti.

Abilar pihkasalva
Valikoimaamme kuuluva Abilar pihkasalva on 10% metsäkuusen pihkaa sisältävä pihkavoide, joka auttaa muodostamaan optimaalisen ympäristön haavojen paranemiselle. Tuotteen teho on todettu in vitro ja in vivo -tutkimuksissa. Tuote ehkäisee ihoinfektioita karkottamalla haavasta bakteereja ja sieniä, jotka voisivat infektoida alueen.

Abilar pihkasalvalla on CE-merkintä terveydenhuollon tarvikkeena, eli se sopii niin kotikäyttöön kuin terveydenhuollon käyttöönkin. Tuote on myös erityisen riittoisa sekä helppo säilyttää. Abilar pihkasalva säilyy huoneenlämmössä avaamattomana jopa viisi vuotta ja avattunakin vuoden. Tuote myydään näppärässä 20 gramman tuubissa, joka on helppo ottaa tarvittaessa mukaan ja riittää pitkäksi aikaa.

Sopiiko Abilar minulle ja kuinka sitä käytetään? 
Abilar pihkasalva on tarkoitettu käytettäväksi ulkoisesti iholle. Tuotetta ei tule käyttää silmiin, suuhun tai muutenkaan sisäisesti. 

Pihkasalva on luonnollinen ja turvallinen, ja se sopiikin lähes kaikille. Poikkeus on kuitenkin hartsiallergiasta kärsivät, sillä pihkavoide sisältää luonnonhartsia. Mikäli kärsit hartsiallergiasta tai olet allerginen muille Abilar pihkasalvan ainesosille, älä käytä tuotetta. Konsultoi tarvittaessa lääkäriäsi ennen pihkavoiteen käytön aloitusta.

Ennen Abilar pihkasalvan käyttöä puhdista ihoalue huolellisesti ja kuivaa se. Levitä seuraavaksi ohut kerros pihkavoidetta suoraan haavalle tai ihottumalle. Alue voidaan tarvittaessa suojata laastarilla, haavalapulla tai muulla hengittävällä sidoksella. Abilar pihkasalvaa käytetään kahdesti päivässä niin kauan, että haava tai muu iho-ongelma on parantunut. Tämä voi haavan sijainnista, laadusta sekä taustatekijöistä riippuen tarkoittaa mitä vain parista päivästä kuukausiin. Isompien ja hankalampihoitoisten haavojen osalta noudata terveydenhuollon ammattilaisten ohjeita hoitoajasta ja hoidon toteutuksesta.

Ainesosat

Metsäkuusen (Picea abies) pihka. Muut aineosat: Petrolatum, Paraffinum liquidum, Alcohol denat., Cera microcristallina, Sorbitan oleate, Cera alba, Hydrogenated castor oil, Stearic acid

Tuotetiedot

Pakkauskoko20 g
Päiväys 30.10.2028
Brändi Abilar
Markkinoija Repolar Oy
SKU 9112618
EAN 6430028950010
Tuoteryhmät

Liittyvät Artikkelit