Acetium imeskelytabletti 30 kpl

9,00 €
30 päivän alin hinta: 9,00 €
Vertailuhinta: 0.32 €/g

Acetium-imeskelytabletti voi auttaa luopumaan tupakoinnista ja sitä voidaan käyttää vähentämään tupakkariippuvuutta. Ei sisällä nikotiinia.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Lyhyt tuotekuvaus:
Acetium-imeskelytabletti voi auttaa luopumaan tupakoinnista ja sitä voidaan käyttää vähentämään tupakkariippuvuutta. Ei sisällä nikotiinia.


Käyttötarkoitus:
Acetium-imeskelytabletti sitoo tupakansavusta sylkeen liukenevaa asetaldehydiä. Sisältää vain turvallisia ainesosia. Asetaldehydiä sitova imeskelytabletti sisältää myös pienen määrän ksylitolia, joka vähentää suun bakteerien asetaldehydituotantoa ja lisää suun terveyttä. Laktoositon, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.


Annostelu:
Aseta imeskelytabletti suuhun juuri ennen savukkeen sytyttämistä. Anna tabletin liueta pureskelematta hitaasti suussa tupakoinnin aikana. Ota toinen imeskelytabletti, jos jatkat savukkeen polttamista. Enimmäisannos on 40 imeskelytablettia vuorokaudessa. 


Koko: 30 tablettia


Huomioitavaa:
Tuote ei sovellu munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville tai kystinuriaa sairastaville. Ei lasten ulottuville.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

L-kysteiini (3 mg/tabletti), ksylitoli (250 mg/tabletti) (E967), sorbitoli (224 mg/tabletti) (E420), savuaromi, anisaromi, magnesiumstearaatti (E470b), piidioksidi (E551). Tabletin paino 500 mg.

Tuotetiedot

Pakkauskoko28 g
Päiväys 31.3.2026
Brändi Acetium
Markkinoija Biohit
SKU 338675
EAN 6419587620237
Tuoteryhmät

Liittyvät Artikkelit