Arvio:
95% of 100

ACO Spotless Two-in-one Gel 50 ml

11,70 €
30 päivän alin hinta: 9,95 €
Vertailuhinta: 0.14 €/g

Kosteuttaa ihoa ja taistelee finnejä ja mustapäitä vastaan. Hajusteeton.

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Yllättävän hyvä ja tehokas geeli. Ei kuivattanut liikaa talvi-ihoani, mutta auttoi finneihin ja rasvaiseen ihoon todella hyvin. Ehkä ei omalla kohdallani poistanut kaikkia iho-ongelmia, mutta vähensi niitä ainakin niin paljon, että nyt iho on jo paremmassa kunnossa. Tuoksu on aika käsidesimäinen, mutta haihtuu nopeasti. Kosteuttaa riittävästi. Pullo kului melko nopeasti. Pumppuosa oli kätevä ja sillä sai annosteltua geeliä sopivasti. Ostan tätä jatkossakin.

  Suosittelen
 • Erittäin hyvä kasvovoide päivittäiseen käyttöön. Akne ja mustapäät vähentyneet huomattavasti jo muutaman käyttökerran jälkeen. (15-vuotias tyttö) Ei kuivata ihoa.

  Suosittelen
 • Vahva suositus tälle. Kosteuttaa, mutta hoitaa samalla tehokkaasti vähentäen epäpuhtauksia. Finnit ovat vähentyneet huomattavasti. Hyvä koostumus ja levittyy hyvin.

  Suosittelen
 • Hyvä kosteuttaja teini-ikäisen tyttäreni kasvoille, lieviin epäpuhtauksiin. Kevyt ja nopeasti imeytyvä.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

ACO Spotless Two-in-One Gel on kosteuttava geeli, joka estää epäpuhtauksien muodostumista. Rasvaton geeli sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihohuokosia ja estää epäpuhtauksien muodostumista. Levitä koko kasvoille tai ongelma-alueille aamuin illoin. Hajusteeton.

Ainesosat

Aqua, Alcohol Denat., Propylene, Glycol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Salicylic Acid

Tuotetiedot

Pakkauskoko83 g
Päiväys 30.11.2026
Brändi Aco
Markkinoija Perrigo Suomi
SKU 2204725
EAN 7319861022773
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Aco