Aco Sun Kids Sensitive Cream SPF 30 100 ml

15,81 € 18,60 €
30 päivän alin hinta: 18,60 €
Vertailuhinta: 0.14 €/g
Tarjous voimassa 31.3.2024 asti

Kids Sensitive Sun Cream SPF 30 (korkea suoja). Aurinkosuojavoide, joka sisältää 100 % fysikaalisia suodattimia, joista osa on mineraalisuodattimia. Sopii lasten herkälle iholle ja myös pienille lapsille sekä vauvoille 6 kuukauden iästä alkaen. Sopii myös erittäin herkälle iholle. 


Dermatologisesti testattu. Hajusteeton

Saatavilla

Tuotekuvaus

Kids Sensitive Sun Cream SPF 30 (korkea suoja). Aurinkosuojavoide, joka sisältää 100 % fysikaalisia suodattimia, joista osa on mineraalisuodattimia. Sopii lasten herkälle iholle ja myös pienille lapsille sekä vauvoille 6 kuukauden iästä alkaen. Sopii myös erittäin herkälle iholle. Aurinkovoide on aluksi valkoista iholla, jolloin on helpompi nähdä mihin kohtiin aurinkorasvaa on levitetty. Tuote on täydellinen käytettäväksi ihoalueille, joita ei voi suojata vaatteille, kuten käsille, jaloille ja kasvoille. Erittäin vedenkestävä.

Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.


Käyttö: Levitä voidetta runsaasti ennen auringolle altistumista. Lisää säännöllisesti suojauksen ylläpitämiseksi. Suojaa lapset suoralta auringonvalolta. Vältä liiallista altistusta auringolle, sillä se voi olla erittäin haitallista terveydelle. Anna kuivua ennen kosketusta tekstiilien kanssa välttääksesi värjäytymisen.

Ainesosat

Aqua, Dicaprylyl Ether,Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Titanium Dioxide (nano), PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Propylheptyl Caprylate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glycerin, Propanediol, Decyl Glucoside, Diglycerin, Myristyl Myristate, Tocopheryl Acetate, Silica, Tapioca Starch, Magnesium Sulfate, Xanthan Gum, Dimethicone, Polyglycerin-3, Citric Acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Polyglycerin-4, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Tuotetiedot

Pakkauskoko116 g
Päiväys 1.12.2024
Brändi Aco
Markkinoija Perrigo Suomi
SKU 2203677
EAN 7319861021370
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Aco