APTEEKKI Imuniistin Vauvoille 1 kpl

14,10 €
30 päivän alin hinta: 14,10 €
Vertailuhinta: 0.18 €/g

Apteekki Imuniistin Vauvoille on lääkkeetön apu imeväisikäisille avaamaan tukkoista nenää nenäeritettä poistamalla. Laitteen avulla nenäeritteen voi imeä turvallisesti, hellävaraisesti ja hygieenisesti.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Lääkkeetön apu imeväisikäisille avaamaan tukkoista nenää nenäeritettä poistamalla. Laitteen avulla nenäeritteen voi imeä turvallisesti, hellävaraisesti ja hygieenisesti.


Käyttötarkoitus: Apteekki Imuniistin vauvoille on tarkoitettu imeväisikäisten nenäeritteen poistamiseen turvallisesti, hellävaraisesti ja hygieenisesti imemällä laitteen avulla. Laitteessa on imukykyisen filtterin sisältävä vaihdettava kärkiosa, joka kerää eritteen hygieenisesti


Annostelu: Kiinnitä kärkiosa laitteeseen. Tämän jälkeen imuniistin on valmis käytettäväksi. Aseta niistin kärkiosa edellä toiselle vauvan sieraimista. Ime laitteen imusuulakkeesta rauhallisesti. Toista toimenpide toisen sieraimen kohdalla käyttäen samaa kärkiosaa. Poista kärkiosa laitteesta ja hävitä se. Jos kärki täyttyy eritteestä ennen kuin imu molemmista sieraimista on suoritettu loppuun, voit poistaa eritteen kärkiosasta esim. nenäliinaan puhaltamalla laitteen imusuulakkeeseen tai vaihtaa tilalle uuden kärkiosan.


Sisältö: Pakkaus, joka toimii samalla kätevänä säilytyskotelona, sisältää niistimen ja 4 vaihdettavaa kärkiosaa.


Huomioitavaa: Hygieniasyistä kärkiosa hävitetään käytön jälkeen. Vaihtokärkiosia on saatavilla 10 kpl erillispakkauksissa. Laitteen voi pestä lämpimällä vedellä ja miedolla pesunesteellä. Apteekki Imuniistin vauvoille on tarkoitettu imeväisikäisten nenäeritteiden poistamiseen ylähengitystieinfektioiden tai muiden lisääntynyttä nenäeritteen muodostusta aiheuttavien syiden yhteydessä.


Muut tiedot: Imuniistimen vaihtokärkiosia on saatavana 10 kpl erillispakkauksissa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Tuotetiedot

Pakkauskoko78 g
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9219548
EAN 6418086101100
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki

Liittyvät Artikkelit