Bertils Kelasin sinkkitabletti 200 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.06 €/kpl
Tarjous voimassa 1.10.2023 asti
12,08 € 15,10 €
30 päivän alin hinta: 13,59 €

bertil’s Sinkki on erinomainen valmiste sinkin saannin lisäämiseen.


Hivenaineiden imeytyminen ruuansulatuskanavasta on edellytys niiden hyödyntämiselle. Hivenaineet imeytyvät verenkiertoon aina proteiinin rakenneosiin eli aminohappoihin sitoutuneina. Siksi valmiiksi sopiviin aminohappoihin oikealla tavalla sidottu eli aminohappokelaattimuodossa oleva hivenaine on heti imeytymiskelpoinen.


Annostusohje 1 tabletti päivässä.


VATSAYSTÄVÄLLINEN

Hyvin imeytyvä hivenaine on vatsaystävällinen. Vahvoille hivenainevalmisteille tyypilliset vatsaoireet johtuvat siitä, että ne eivät imeydy toivotusti ohutsuolesta verenkiertoon. Imeytymätön hivenaine päätyy paksusuoleen, jossa se voi aiheuttaa ärsytystä ja jopa ripulia.

Hivenainevalmisteen korkea laatu voidaan määrittää kemiallisilla analyyseilla. Paras käytännön osoitus kelatoitujen hivenaineiden toimivuudesta on niiden yli 30 vuoden huima suosio Suomen ravintolisämarkkinoilla. Aiemmin tuotteemme esiintyivät tuoteperhenimellä Kelasin ja nyt tunnuksella bertil’s.


Em. kelatoitujen hivenaineiden helpon imeytymisen takia, niitä voi nauttia  sopivissa määrin samalla kertaa. Ne eivät heikennä toistensa hyödyntämistä. bertil´s-hivenaineita voi myös yhdistellä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikki tuotteet sisältävät vain yhtä hivenainetta. Yhden tabletin sisältämä hivenainemäärä on lisäksi maltillinen, jolloin niitä on helppo nauttia myös vähäiseen lisätarpeeseen.


KÄYTTÖTARKOITUS

Vastustuskyvylle

Iholle

Katkeileville hiuksille ja halkeileville kynsille

Miehille testosteronitasojen ylläpitoon

bertil’s Sinkki on erinomainen valmiste sinkin saannin lisäämiseen.


Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin, hormoneihin ja energia-aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa.


Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, hedelmällisyyden ja testosteronitasojen tukemiseen sekä mm. pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen (aivoille tärkeät EPA ja DHA) rakentamiseen.


Sinkin tarve lisääntyy fyysisessä rasituksessa sekä raskauden ja imetyksen aikana, jolloin kudosten uudistuminen on aktiivista.


KENELLE

Kaikenikäisille naisille ja miehille

Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille

Raskaana oleville ja imettäville äideille

Iho-ongelmista kärsiville

50+ ja seniorimiehille


Pakkauskoko: 200 kpl


Käyttörajoitukset Ennen edullisten terveysvaikutusten löytymistä sinkki on tunnettu raskasmetallina. Viranomaisten määrittelemä sinkin suurin suositeltu päiväannos säännöllisessä, pitkäaikaisessa käytössä on 25 mg.

Sinkki aiheuttaa joillekin lievää ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta n. 0,5 h kuluessa tabletin nauttimisesta. Oireet voi välttää, kun tabletin nauttii aterian yhteydessä.

Runsas sinkin saanti saattaa heikentää elimistömme kykyä hyödyntää ravinnon kuparia. Pitkäaikaisesti ja säännöllisesti sinkkilisää nauttiville suositellaan myös kuparilisää.


Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia


Kelatoidun sinkin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Täyteaineet (selluloosajauhe, maissitärkkelys, maissipohjainen maltodekstriini), sinkkibisglysinaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.


Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa:

Vaikuttava aine            1 tabletissa

Sinkkiä15 mg.150 %*
Tuotetiedot
Pakkauskoko200 kpl
Päiväys 30.11.2027
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
SKU 313700
EAN 6416227014623
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils