Lämmin höyry aktivoi hengitysteiden limakalvoilla puolustusreaktion, jolloin limakalvo alkaa tehokkaammin tuhota sinne asettuneita taudinaiheuttajia. Lämmintä höyryä on tutkittu lämpöherkillä viruksilla, kuten rinoviruksella, joka reagoi nopeasti lämpöön. Rinovirus on yksi tavallisimmista nuhakuumeen ja lyhyiden sairauspoissaolojen aiheuttajista.

Vilustumisoireiden taltuttamiseen on hyvä tarttua heti, koska tiedetään, että taudinaiheuttajaan voidaan vaikuttaa jo oireiden alkuvaiheessa, jos kyseessä on taudinaiheuttaja joka reagoi lämpöön herkästi.

Apua hengitysvastusharjoittelusta

Hengitysteiden vastusharjoittelu lisää nenän ja nielunalueen verenkiertoa sekä avaa keuhkoputkia. Tämä helpottaa nopeasti hengitystä ja hengitysteiden tukkoisuusoireita. WellO2-laitteessa lämpimään höyryyn on yhdistetty vastusharjoittelu, jolloin höyry pääsee syvemmälle hengitysteissä, sillä vastapaine avaa hengitysteitä. Verenkierron vilkastuminen tekee avartuvan tunteen keuhkoihin, mutta myös nenänieluun ja helpottaa nopeasti tukkoisuuden tunnetta.

WellO2- laitteesta sisään hengitettävä lämmin höyry rentouttaa lihaksia ja äänihuulia, jotka varsinkin lapsilla reagoivat vilustumisoireisiin. Höyry lisää limakalvon vesipitoisuutta ja palauttaa värekarvatoimintaa, jolloin limakalvo on hyvinvoiva ja värekarvat ovat valmiimpia nappaamaan taudinaiheuttajat hengitettävästä ilmasta.

Vilustumisoireita hoidetaan aina WellO2- laitteen pienimmällä vastuksella, eli 0 tai 1, ja mielellään vähintään 2-pisteen lämpötilalla. Hypertermisen reaktion käynnistämiseksi on parasta käyttää 3-pisteen lämpötilaa, joka on lämpötilavaihtoehdoista tehokkain käynnistämään elimistön oman puolustusreaktion taudinaiheuttajia vastaan. Nenämaskilla saat suunnattua höyryn juuri nenän limakalvoille, jonne taudinaiheuttaja yleensä ensimmäisenä asettuu. Harjoitukset korkeimmalla lämpötilalla kannattaa tehdä niin, että puhaltaa laitteeseen muutamia kertoja, jotta höyryn määrä on laitteen säiliössä mahdollisimman suuri harjoitusta aloitettaessa. Jatka harjoittelua ulos- ja sisäänhengityksillä. Jos 3-pisteen lämpötila tuntuu liian kuumalta nenänpäässä, voit laittaa nenän iholle voidetta suojaamaan ihoa höyryn lämmöltä. Vaikka höyry tuntuu kuumalta, sen käyttäminen on turvallista ja suotavaa.

WellO2 on lääkkeetön apu vilustumisoireiden hoitoon koko perheelle. Heti kun tunnet vähäisiäkin vilustumisen oireita, voit ottaa WellO2-laitteen käyttöön. Laitteen käytölle ei ole ylärajaa: jos tunnet olosi flunssaiseksi, voit wellotella aina kun se hyvältä tuntuu!

 

  1. WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE 1 kpl
    WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE 1 kpl
    Kampanjahinta 207,90 € Normaali hinta 241,00 €