WellO2 Care hyvinvointilaite

Arvio:
92% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 179.00 €/kpl
179,00 €
30 päivän alin hinta: 179,00 €

WellO2 on keuhkoja vahvistava ja puhdistava hyvinvointilaite. Hengitysharjoituslaitteen toiminta perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn yhteisvaikutukseen. Saat höyryhengitys- ja vastusharjoittelun hyödyt samassa! Lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja, vahvistaa hengityslihaksia, ja avaa sekä kosteuttaa hengitysteitä. Käytä flunssan oireiden lievittämiseen, tai muihin lieviin hengitysoireisiin. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen.

WellO2 vähentää tukkoisuutta

WellO2 on hyvinvointilaite, jonka teknologia yhdistää säädettävän ulos- ja sisäänhengitysvastuksen sekä höyryhengityksen. Tuotteen kaksoiskuorirakenne varmistaa tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä ja suojaa käyttäjää kuumalle vedelle altistumiselta. WellO2-hyvinvointilaitteen mukana tulevan nenämaskin avulla voit hengittää lämmintä höyryä suoraan ylähengitysteihin. Nenämaskin kanssa käytettynä WellO2 ja sen tuottama lämmin höyry auttavat muun muassa avaamaan tukkoisen nenän.


Säädettävä höyryn lämpö sekä hengitysvastus takaavat optimaaliset olosuhteet laitteella tehtävään hengitysharjoitteluun käyttäjän kunnosta riippumatta. WellO2-hengitysharjoituslaite toimii niin, että laitteen tuottama lämmin höyry pääsee keuhkoihin ja avaa hengitysteitä sekä kosteuttaa limakalvoja. Tämä auttaa muun muassa lisäämään hengityksen ilmanvirtausta ja verenkiertoa, alentamaan stressiä sekä parantamaan yleistä hyvinvointia. WellO2-laitteella harjoittelu on myös hyvä tapa parantaa hengityselimistön kestävyyttä ja vahvistaa hengityslihaksia.


Kenelle WellO2 Care -hengitysharjoituslaite sopii?

WellO2-hyvinvointilaite on hyödyllinen hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.


WellO2 Care -hyvinvointilaitteen annostus

WellO2-laitetta käytettäessä lisätään vesi, säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Normaalissa käytössä harjoittelu aloitetaan aina alhaisimmalla vastuksella. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä.


Pakkauksen sisältö ja WellO2 hinta

WellO2 hinta sisältää seuraavat osat:


 • WellO2-laite, kansi ja kori

 • Jalusta ja virtajohto

 • 3 pestävää suukappaletta

 • Hengityssäädin

 • Nenämaski

 • Jatkoletku

 • Käyttöohjeet


Huom! WellO2 on hygieniatuote ja pakkauksessa on sinetti. Verkkokaupan palautusoikeus ei koske avattua pakkausta.


WellO2 kokemuksia ja hyödyt

WellO2-hyvinvointilaitteen käyttämisellä on lukuisia hyötyjä, kun sitä käytetään säännöllisesti. Näihin kuuluvat


 • ilmateiden avaaminen

 • liman irtoamisen helpottaminen

 • ärsytyksen vähentäminen

 • hengityselimistön ja sen kunnon vahvistaminen

 • unen laadun parantaminen

 • stressin vähentäminen

 • arjessa suoriutumisen parantaminen

 • vireystilan lisääminen


WellO2-laitetta voi käyttää päivittäin hengityselinten kunnon ylläpitoon ja parantamiseen. Se sopii myös satunnaisten hengitysvaikeuksien hoitoon esimerkiksi flunssan oireiden helpottamiseen. Paras teho WellO2-laitteen käytöstä saadaan kuitenkin säännöllisellä harjoittelulla. Kokeile esimerkiksi seuraavaa päivittäin suoritettavaa WellO2-rutiinia:


 • avaa hengitys WellO2-laitteella aamulla. Tee 5-10 hengityksen toistoa Wellolla.

 • toista sama harjoitus WellO2-laitteen avulla illalla. Tämä on hyvä tehdä esimerkiksi ennen kevyttä liikuntaa, kuten iltakävelyä, jotta henki kulkee paremmin.

 • jos satut heräämään yöllä ahtaaseen hengittämiseen, tee harjoitus Wellon avulla. Tämä voi auttaa rauhoittamaan hengitystä.


WellO2 -hengitysharjoittelu ja käyttö

Käyttäessäsi Welloa aloita harjoittelu laitteen alimmalla vastuksella eli aseta se asentoon 0. Aloittaaksesi harjoitus, vedä keuhkot täyteen ilmaa ja tyhjennä ne puhaltamalla laitteeseen 10–15 sekunnin aikana. Tee harjoite hitaasti ja rauhallisesti.


Kun olet hengittänyt ulos laitteeseen, voit hengittää vapaasti muutaman kerran ja sitten toistaa puhallus. Toista tämä harjoitus muutaman kerran. Seuraavaksi tee samanlainen harjoitus, mutta vedä keuhkosi täyteen WellO2-laitteesta. Muista levätä toistojen välillä.


Kun harjoittelu luonnistuu hyvin, voit harjoitella Wellon avulla hengittämällä sisään ja ulos laitteeseen vuorotellen.  Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään vapaasti. 


Vedä ilmaa keuhkoihisi WellO2-laitteesta heti uloshengityksen perään. Toista harjoitus oman olosi ja kykyjesi mukaan, mutta muista, että sen ei tulisi aiheuttaa kipua tai esimerkiksi huimausta. Tarvittaessa voit levätä toistojen välillä pidempään, jos väsyt harjoituksesta tai se tuntuu liian raskaalta.


WellO2 soveltuu erittäin hyvin myös urheilijoille tai ammatikseen ääntä käyttäville. 


Muista kuitenkin käyttää WellO2-laitetta omien kykyjesi mukaan, äläkä kuormita itseäsi liikaa tai käytä liian suuria vastuksia harjoitteiden aikana. 


Lue lisää blogista: WellO2 on koko perheen apu flunssakaudelle.

Tuotetiedot
Pakkauskoko1 kpl
Brändi Wello2
Markkinoija Hapella
SKU 2401644
EAN 6430058490111
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Wello2