Arvio:
93% of 100

WellO2 Care hyvinvointilaite

169,00 €
30 päivän alin hinta: 169,00 €
Vertailuhinta: 0.10 €/g

WellO2 on keuhkoja vahvistava ja puhdistava hyvinvointilaite. Hengitysharjoituslaitteen toiminta perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn yhteisvaikutukseen. Saat höyryhengitys- ja vastusharjoittelun hyödyt samassa! Lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja, vahvistaa hengityslihaksia, ja avaa sekä kosteuttaa hengitysteitä. Käytä flunssan oireiden lievittämiseen, tai muihin lieviin hengitysoireisiin. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen.

Saatavilla

Arvostelut

4.7
 • Vihdoin löytyi apu!

  Tyttäreni on pitkään kärsinyt oireista, jotka tuntuivat olevan jotain raudanpuutteen ja long covidin väliltä. Jaksamattomuutta, lieviä flunssaoireita, vilustumisherkkyyttä jne. Jostain keksin tilata hänelle WellO2-laitteen, ja siitä alkoi paraneminen saman tien. Kiitos!

 • Ostimme tämän wellO2 auttamaan long-covid oireita ja vaikka on ollut käytössä lyhyen ajan, niin tulokset ovat olleet lupaavia. Yleinen olotila ja jaksaminen on parantunut huomattavasti. Ensi kertaa tulevaisuus näyttää aavistuksen valoisammalta.

  Suosittelen
 • Helppokäyttöinen, limaa irrottaa, pitää hengitystiet avoinna.

  Suosittelen
 • mainio laite

  Suosittelen
 • Nopea toimitus

  Hyvä hinta ja nopea toimitus.

 • Toimii

  Helpotusta allergiseen nuhaan ja astmaan.

  Suosittelen
 • Helppokäyttöinen auttaa keuhkoahtaumaan avaamalla tiehyeitä.

  Suosittelen
 • Mentolitabletit Wello2

  Raikastaa mukavasti on kiva lisä.

  Suosittelen
 • Wello2

  Erittäin hyvä laite, auttaa hengittämään. Helppo käyttöinen ja hyvät ohjeet.

  Suosittelen
 • Vastasi odotuksia. Helppo käyttää ja toimii!

  Suosittelen

Tuotekuvaus

WellO2 hengitysteiden hyvinvointiin

Erilaiset virukset ja bakteerit kuormittavat hengitysteiden sekä keuhkojen terveyttä. WellO2 on hyvinvointilaite, jonka avulla voit pitää parempaa huolta hengitysteistä ja keuhkoista helposti kotona – sinun tarvitsee vain toistaa ulos- ja sisäänhengitystä laitteen avulla. 


WellO2-hengitysharjoituslaite on erinomainen osa arkea etenkin flunssakausina. Suosittelemme tuotetta myös esimerkiksi kuorsaajille tai muista uneen liittyvistä ongelmista kärsiville, ääntään työkseen käyttäville sekä urheilijoille. 

WellO2 vähentää tukkoisuutta

Tämän innovatiivisen laitteen teknologia yhdistää säädettävän ulos- ja sisäänhengitysvastuksen sekä höyryhengityksen. 


WellO2-hyvinvointilaitteen mukana tulevan nenämaskin avulla voit hengittää lämmintä höyryä suoraan ylähengitysteihin. Nenämaskin kanssa käytettynä WellO ja sen tuottama lämmin höyry auttavat muun muassa avaamaan tukkoisen nenän.

Parantaa hengityselimistön kestävyyttä

WellO2-laitteella harjoittelu on hyvä tapa parantaa hengityselimistön kestävyyttä ja vahvistaa hengityslihaksia. Pian voit huomata, ettei esimerkiksi portaiden nousu enää tunnu keuhkoissa samaan tapaan kuin ennen säännöllistä WellO2-harjoittelua.

Hengitysharjoittelusta apua uniongelmiin

Hengitysharjoittelu WellO-laitteen avulla kehittää hapenottokykyä, jolloin unen laatu paranee ja sen määrä kasvaa. Hengitysteiden hyvinvointi vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka hyvin nukut yösi. Esimerkiksi kuorsaajat voivat saada avun säännöllisestä hengitysharjoittelusta.

Wellosta hyötyvät myös ääntään työkseen käyttävät

Jatkuva äänen käyttö vaatii hengityslihasten huoltoa. Laulajat, puhujat, opettajat ja muut ääntään työkseen käyttävät voivat hyötyä hengitysharjoittelusta WellO2-laitteen avulla. 

Parempaa suorituskykyä urheilijoille

Urheilijoille hyvä suorituskyky on usein ensiarvoisen tärkeää. Wellon avulla voit parantaa suorituskykyäsi kaikissa tilanteissa. Hengitysharjoittelun ansiosta vahvistuneiden ja hyvinvoivien hengitysteiden sekä keuhkojen avulla pystyt sitoutumaan treeniin läpi kauden.Kenelle WellO2 Care -hengitysharjoituslaite sopii?

Hengitysteiden ja keuhkojen hyvinvointi on tärkeää meille kaikille. WellO2 sopii etenkin flunssakausiin sekä kaikille, jotka haluavat tehostaa hengitysteiden ja keuhkojen toimintaa.


WellO2-hyvinvointilaite on hyödyllinen hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.

WellO2 Care -hyvinvointilaitteen annostus

WellO2-laitetta käytettäessä lisätään vesi, säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Normaalissa käytössä harjoittelu aloitetaan aina alhaisimmalla vastuksella. 


Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä. Tuotteen kaksoiskuorirakenne varmistaa tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä ja suojaa käyttäjää kuumalle vedelle altistumiselta.

Pakkauksen sisältö ja WellO2 hinta

WellO2 hinta sisältää seuraavat osat:


 • WellO2-laite, kansi ja kori

 • Jalusta ja virtajohto

 • 3 pestävää suukappaletta

 • Hengityssäädin

 • Nenämaski

 • Jatkoletku

 • Käyttöohjeet


Huom! WellO2 on hygieniatuote ja pakkauksessa on sinetti. Verkkokaupan palautusoikeus ei koske avattua pakkausta.

WellO2 kokemuksia ja hyödyt

WellO2-hyvinvointilaitteen käyttämisellä on lukuisia hyötyjä, kun sitä käytetään säännöllisesti. Näihin kuuluvat muun muassa:


 • ilmateiden avaaminen

 • liman irtoamisen helpottaminen

 • ärsytyksen vähentäminen

 • hengityselimistön ja sen kunnon vahvistaminen

 • unen laadun parantaminen

 • stressin vähentäminen

 • arjessa suoriutumisen parantaminen

 • vireystilan lisääminen

Näin saat parhaat tulokset

WellO2-laitetta voi käyttää päivittäin hengityselinten kunnon ylläpitoon ja parantamiseen. Se sopii myös satunnaisten hengitysvaikeuksien hoitoon esimerkiksi flunssan oireiden helpottamiseen. Paras teho WellO2-laitteen käytöstä saadaan kuitenkin säännöllisellä harjoittelulla. Kokeile esimerkiksi seuraavaa päivittäin suoritettavaa WellO2-rutiinia:


 1. Avaa hengitys WellO2-laitteella aamulla. Tee 5-10 hengityksen toistoa Wellolla.

 2. Toista sama harjoitus WellO2-laitteen avulla illalla. Tämä on hyvä tehdä esimerkiksi ennen kevyttä liikuntaa, kuten iltakävelyä, jotta henki kulkee paremmin.

 3. Jos satut heräämään yöllä ahtaaseen hengittämiseen, tee harjoitus Wellon avulla. Tämä voi auttaa rauhoittamaan hengitystä.

WellO2-hengitysharjoittelu ja käyttö

Käyttäessäsi Welloa aloita harjoittelu laitteen alimmalla vastuksella eli aseta se asentoon 0. Aloittaaksesi harjoitus, vedä keuhkot täyteen ilmaa ja tyhjennä ne puhaltamalla laitteeseen 10–15 sekunnin aikana. Tee harjoite hitaasti ja rauhallisesti.


Kun olet hengittänyt ulos laitteeseen, voit hengittää vapaasti muutaman kerran ja sitten toistaa puhallus. Toista tämä harjoitus muutaman kerran. Seuraavaksi tee samanlainen harjoitus, mutta vedä keuhkosi täyteen WellO2-laitteesta. Muista levätä toistojen välillä.


Kun harjoittelu luonnistuu hyvin, voit harjoitella Wellon avulla hengittämällä sisään ja ulos laitteeseen vuorotellen.  Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään vapaasti. 


Vedä ilmaa keuhkoihisi WellO2-laitteesta heti uloshengityksen perään. Toista harjoitus oman olosi ja kykyjesi mukaan, mutta muista, että sen ei tulisi aiheuttaa kipua tai esimerkiksi huimausta. Tarvittaessa voit levätä toistojen välillä pidempään, jos väsyt harjoituksesta tai se tuntuu liian raskaalta.


Muista käyttää WellO2-laitetta omien kykyjesi mukaan, äläkä kuormita itseäsi liikaa tai käytä liian suuria vastuksia harjoitteiden aikana. 


Lue lisää blogista: WellO2 on koko perheen apu flunssakaudelle


Tuotetiedot

Pakkauskoko1638 g
Päiväys 26.4.2026
Brändi Wello2
Markkinoija Hapella
SKU 2401644
EAN 6430058490128
Kategorioita