Bybi Bakuchiol Booster 15 ml

Rating:
98% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.29 €/ml
19,40 €
30 päivän alin hinta: 15,52 €

Kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka stimuloi ihon kimmoisuutta parantavan kollageenin tuotantoa. Vegaaninen. 

Sertifikaatit

Vegan

Bakuchiol Boosteri väsähtäneelle iholle!


Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.


Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin eli retinolin lähde. Boosteri on suunniteltu osaksi iltaista ihonhoitorutiiniasi, jossa tämä tehokas mutta lempeä ainesosa Bakuchiol on todellinen "game-changer" koska se on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja voi dramaattisesti parantaa ihon kuntoa. Tuloksena nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.


Retinolin vaikutukset ihossa ovat mahtavat. Sen tiedetään silottavan ja tasoittavan ihoa, mutta retinoli ei kuitenkaan sovi herkälle iholle. Bakuchiolista saatava retinoli on kuitenkin poikkeus. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin samat vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, stimuloiden kollageenin tuotantoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta, mutta ilman haittavaikutuksia kuten ihon hilseily, kuivuus, ärsyyntyminen ja valoherkkyys. Yhdessä ihoa pehmentävän oliivin skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ihollesi!


Näin käytät: Bybin Bakuchiol Booster on suunniteltu tehostamaan iltarutiineja ihosi hoidossa, joten se sopii hyvin käytettäväksi muiden tuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria kasvoseerumisi, -voiteesi tai -balmisi joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan.


Toisin kuin tavanomainen retinol, Bakuchiol ei lisää ihon herkkyyttä auringonvalolle, mutta kuitenkin suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa kasvoille seuraavana päivänä, sillä se on paras iholle joka tapauksessa.

Squalane (Olive), Bakuchiol

Tuotetiedot
SKU 20000586
EAN 5060531310295
Brändi Bybi Beauty
Markkinoija Miraz Trading
Sertifikaatit Vegan
Pakkauskoko15 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bybi Beauty